Zas on ani pre Magnussenovi neziari. Ano, poraza ho v kvalifikaciach, ale pridu preteky a razom je Magnussen pred nim.
ok, tak 0.3s od gamechangera
V pripade Red Bullu som si myslel, ze to bude podstatne lepsie. Ale dnes to ide aj na vrub Verstappena, ten vykon bol o nicom. Za vsetko hovori uz len to, ze sa nechal porazit Perezom, keby mu nalozil okolo troch desatin ako je tomu zvycajne, tak mohol byt v boji o prvy rad.
Zaujímavé, že ho nepoužili aby ťahal Maxa na rovinke
No Verstappen nic moc teda, moze byt rad, ze Norris dnes uviazol v sieti Q1. Ale vzhladom na to, ze toto mala byt jedna z tych lepsich trati pre Red Bull urcite nie moc povzbudivy vysledok.
Ale som zvedavy na zajtrajsok.
4x pole na baku tl už musí zajtra vyjsť
Tak ale tiez nie je ziadnym tajomstvom, ze v Baku Verstappen Perezovi nezvykne nakladat, ako zvycajne. Nemoze mu sediet kazda trat.
Zítra má Ferrari na double, věřím, že si tohle pohlídají
Tak napisat o Hulkovi, ze kazdy talentovany novacik ho musi porazit, nie je vecna kritika, ale len obycajny hejt. Kde v tom vidis nejaky argument, na ktory by sa dalo reagovat?
No nakonec ten čas malinko jinde. Minulý rok o vteřinu rychleji Leclerc.
Já to psal nedávno, že by se měl začít dívat na sebe, že nepodává žádné extra výkony.
Aktuálně je prostě z formy.
Právě jsem se včera Honzika ptal jestli tam je nějaká změna trati.
Celý víkend je nějaký pomalý, přitom jsou auta letos o dost rychlejší než vloni.
Perez ma v poslednom obdobi mizernu formu, verim, ze keby to dnes Verstappen poskladal, tak mu bez problemov nalozi aj v Baku.
Pre mna je smutne, ze namiesto pochvaly, v podstate znizujes vykon novacika vymyslenym vyrokom o samozrejmosti porazit Hulka v Q, pricom ziadna taka samozrejmost to nie je…
Vsak ked si to myslis, tiez nemam ambiciu presviedcat kazdeho. Podla mna je celkom zjavne, na akej vykonnostnej urovni sa Hulkenberg momentalne pohybuje a je to jednoznacne pod tym, co by mal predvadzat talentovany novacik. Alebo na nich uz nebudeme klast vobec ziadne naroky okrem toho, ze dovezu auto do ciela?
Jo, taky mi tohle přijde s minulým rokem zajímavá výjimka.
Colapinto ale fantasie
To nie je vyrok, ale nazor a ubezpecujem ta, ze som si ho nevymyslel.
Neviem o tom, ze by som mal povinnost rozdavat pochvaly a ani nevnimam nic zle na tom mat na vykony novacikov nejake naroky. Podla mna je najvacsim pohrdanim kvalitami jazdca, ked od neho vobec nic neocakavas.
Maxo slabota. Letos se soutěží o to kdo zahodí víc bodů?
Mohl dát ještě Alonsa, pak by teprve byl vynášenej do nebes