LIVE: Kvalifikácia na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

Zas on ani pre Magnussenovi neziari. Ano, poraza ho v kvalifikaciach, ale pridu preteky a razom je Magnussen pred nim.

ok, tak 0.3s od gamechangera :smiley:

V pripade Red Bullu som si myslel, ze to bude podstatne lepsie. Ale dnes to ide aj na vrub Verstappena, ten vykon bol o nicom. Za vsetko hovori uz len to, ze sa nechal porazit Perezom, keby mu nalozil okolo troch desatin ako je tomu zvycajne, tak mohol byt v boji o prvy rad.

6 Likes

Zaujímavé, že ho nepoužili aby ťahal Maxa na rovinke

1 Like

No Verstappen nic moc teda, moze byt rad, ze Norris dnes uviazol v sieti Q1. Ale vzhladom na to, ze toto mala byt jedna z tych lepsich trati pre Red Bull urcite nie moc povzbudivy vysledok.

Ale som zvedavy na zajtrajsok.

2 Likes

4x pole na baku tl už musí zajtra vyjsť

Tak ale tiez nie je ziadnym tajomstvom, ze v Baku Verstappen Perezovi nezvykne nakladat, ako zvycajne. Nemoze mu sediet kazda trat.

1 Like

Zítra má Ferrari na double, věřím, že si tohle pohlídají

1 Like

Tak napisat o Hulkovi, ze kazdy talentovany novacik ho musi porazit, nie je vecna kritika, ale len obycajny hejt. Kde v tom vidis nejaky argument, na ktory by sa dalo reagovat?

6 Likes

No nakonec ten čas malinko jinde. Minulý rok o vteřinu rychleji Leclerc. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Já to psal nedávno, že by se měl začít dívat na sebe, že nepodává žádné extra výkony.
Aktuálně je prostě z formy.

2 Likes

Právě jsem se včera Honzika ptal jestli tam je nějaká změna trati.
Celý víkend je nějaký pomalý, přitom jsou auta letos o dost rychlejší než vloni.

2 Likes

Perez ma v poslednom obdobi mizernu formu, verim, ze keby to dnes Verstappen poskladal, tak mu bez problemov nalozi aj v Baku.

Pre mna je smutne, ze namiesto pochvaly, v podstate znizujes vykon novacika vymyslenym vyrokom o samozrejmosti porazit Hulka v Q, pricom ziadna taka samozrejmost to nie je…

3 Likes

Vsak ked si to myslis, tiez nemam ambiciu presviedcat kazdeho. Podla mna je celkom zjavne, na akej vykonnostnej urovni sa Hulkenberg momentalne pohybuje a je to jednoznacne pod tym, co by mal predvadzat talentovany novacik. Alebo na nich uz nebudeme klast vobec ziadne naroky okrem toho, ze dovezu auto do ciela?

Jo, taky mi tohle přijde s minulým rokem zajímavá výjimka.

Colapinto ale fantasie :+1:

3 Likes

To nie je vyrok, ale nazor a ubezpecujem ta, ze som si ho nevymyslel.

Neviem o tom, ze by som mal povinnost rozdavat pochvaly a ani nevnimam nic zle na tom mat na vykony novacikov nejake naroky. Podla mna je najvacsim pohrdanim kvalitami jazdca, ked od neho vobec nic neocakavas.

Maxo slabota. Letos se soutěží o to kdo zahodí víc bodů?

1 Like

Mohl dát ještě Alonsa, pak by teprve byl vynášenej do nebes :grin: