LIVE: Kvalifikácia na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

Podme trochu reality, protoze to co predvadi cely vikend Matus Pavlik je na vyrazeni tuzky z ruky :sneezing_face:

Jaky je rozdil mezi p5-6 a p4-6 v Q? Zadny, Red Bull se technicky nikam od minuleho zavodu neposunul :thinking: pouze Perez ma o par setinek lepsi naladu a vice sebevedomi.

Leclerc super win, ale v Q neodjel ani jedno kolo s plnou nadrzi, ano bude namotivovany coz je fajn.

Zas a stále sa mi potvrdzuje že Lando nie je pilot kalibru Verstapen, Leclerc, Alonso či Hamilton….môžu sa vyhovárať na žlté vlajky ale s tým McLarenom sa mal pohybovať oveľa vyššie aj s predošlými pokusmi. Piastri podáva od európskej časti šampionátu podáva lepšie a stabilnejšie výkony a to to je len jeho druhá sezóna v F1. Lando si môže spytovať svoje svedomie len za svoje výkony. Ale je dobré vidieť že nový mladý nám ukazujú už vo svojich druhých pretekoch v F1 že tu majú svoju budúcnost. A Vowles môže byť spokojný že sa rozhodol pre Colapinta. Len ľutujem že asi nebude mať miesto pre budúcu sezónu na rozdiel od Bearmana

Kopol si si. Ulavilo sa ti ? Ak ano som rád aj za teba.

Norris muze slusne bodovat, kazdopadne by si mel zazavodit podle vzoru Hamiltona.

1 Like

Mal si to viac vylobbovať u Zaka, lebo to, čo Zak urobil podpísaním Piastriho, dal v podstate najavo Landovi, že nie si úplne taká “jednotka”, za akú ťa považujeme.
Nechcem nálepkovať :smiley: ale to je taký typický Amík, pred vami všetko s úsmevom a za chrbtom dýka do krížov :smiley: .

4 Likes

Myslíš po vzore Lewisa "Let’s retire and save the car "? :sweat_smile:

4 Likes

Hlavne ne podle Verstappena " Nemam sanci dam nohu z plynu ". :yum:

1 Like
1 Like

To jsem mel presne na mysli, mistrovskou jizdu a pak nalozit mistrovi, uvidime.

To je pravda. Myslím, že jsem to tady tehdy psala, že pro Landa to není dobrá zpráva a celkově vůči němu divný postup vzhledem k tomu, jak se prosadil proti Ricciardovi :woman_shrugging:.

1 Like

Ham mění pohonnou jednotku, takže start z pitlane.

1 Like

F2 naprosto šílená nehoda na startu, naštěstí všichni 3 jsou ok

1 Like

Spicy motor, ktorý bol o úroveň pred ostatnými, víťazstvo bola povinnosť.

:grin: :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Alonso startuje ze sedmé pozice.
Neweyho už zapřáhli.
:green_heart: