LIVE: Kvalifikácia na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jezdci Ferrari pošetřili gumy pro Pirelli na pondělí :smile:

4 Likes

Jezdci Ferrari vytřískali dvě sady v Q1, takže prostě nic nezbylo

V dešti se může stát cokoli, ale jestli si McLaren nadále udrží takový náskok, tak si letos opravdu může dovolit i nechat bojovat vlastní jezdce…

3 Likes

TSU pekne ztrapnil carodeje.

No extrémne. Na konci bola trať najlepšia, toto kto vymyslel nechápem.

Absolutne nesuhlasim, ale OK.
Argumentovat pri posr.ani v dazdi naskokom za sucha, tu uz sa moze splietat zjavne vsetko, ked sa to hodi pri kopani.

McLaren ziskal double, najvyrovnanejsia dvojica navyse, niekto ma frustracie, tak si ich vylieva…

2 Likes

No hlavně je zajímavý, že loni se u RBR řeklo: to je jen Q, to je specifická trať, nejrychlejší nejsou.
Najednou je to u McL a automaticky náskok 0.3s budou mít všude a za každých podmínek :grinning:

1 Like

Tak Nord má určite frustrácie s McLarenu.

Už som to vysvetlil vyššie, neviem aké pričinenie bude mať McLaren keď sa “niečo poserie” v daždi, to je logicky faktor ale tak otázka neznela otázka znela čo poserie McLaren v daždi. No nič neposerie, lebo nemá čo posrať, kedže sú evidentne výkonnostne inde. Možu to akurát posrať okolnosti, znova za ktoré McLaren nebude môcť.

Ferrari muze jit v zavode dopredu, body jeste rozdane nejsou ani zdaleka.

Nord je fan koho? Ako dopadli a co pisal po piatku?

Ako si vysvetlil suvis naskoku za sucha v Q s posratim dazdiveho zavodu? Prepac, nijak.

1 Like

Reálne si myslíš, že McL niečo pokašle? Majú náskok im stačí robiť jednoduché rozhodnutia, štartujú 1-2, keď si to pokryjú v daždi ich nikto neobehne, nulová viditeľnosť. A obzvlášť na AUS, kde je veľmi ťažké obiehať aj tak

1 Like

Já si teda taky myslím, že velký náskok na suchu ti dává solidní pravděpodobnost, že to bude “dobré” i na mokru.
Jedině že by na mokru zafungoval faktor Max ale to je jinej příběh.

1 Like

Ja by som povedal, že toto je proste chyba od Ferka a reálne tam taký náskok není. Keď tak dúfam, že si to nešťastie vybili dnes a už bude pokoj.

Mas pravdu, v dazdi nie je co posrat a ani Ferrari to nidy v dazdi neposralo a naskok za sucha urcuje ako sa to bude zajtra v dazdi vyvijat, vzdavam sa chlapci (@Daaviid23 @rHapo )

2 Likes

Tak ja neviem či si myslíš, že ten výkon monopostu niekam zazračne zmizne alebo ho niekde zmyje dážd alebo čo sa s ním zázračne udeje a zrazu tam nebude.

To, že voda na trati má nejaké implikácie na závod ako nehody, SC a podobne ktoré ovplyvňujú závod je vec druhá ale znova po tretie - to nie je chyba McLarenu a tak nestála otázka.

Ja neviem, ale McLaren tu nasolil polu 0.4 (aj keď Maxove kolo nebolo ideálne, tak nech to je 0.3) a miesto toho tu už čítame po prvej kvalifikácii vlastne ten náskok neni taký lebo voda. No je.

@Daaviid23 to doplnil ešte vyššie…

2 Likes

Pozor Ferrari sú experti na to. A závod ti poserie RF, SC niečo ale proste pokiaľ začneš inter a skončíš inter tam je reálne málo faktorov čo sa stanú.

No vidíš jak jsi rozumný chlapec :sunglasses:

naj progres zimy Sauber a Williams, takže nás čaká ešte vyrovnanejšia sezóna čo je fajn

RBR bude mať problém nájsť druhého Maxa, na VC Mexika môžu kľudne posadiť Pereza do monopostu, nech ich tam nepostrieľajú domáci mantáci

Ten McL má stabilné auto, aj keď nastavili nízky prítlak. Aj keby zajtra sa vyprší pred závodom (FIA údajne uvažuje posun závodu o hodinu neskôr), tak bude zelená trať, kde ten Ferrari downforce veľmi pomôže a taktiež udrží pneu v lepšom stave. Ale pochybujem, že môžu bojovať o výhru.

Jo ty si myslel RBR úderku, co tu toxikuje a útočí na ostatní, tak to jo

3 Likes