LIVE: Kvalifikácia na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Naskok Mclarenu by mohl casem poskocit, mozna o dalsi min 0,2s az VER porodi.

Pokud se Lawson nerozjede, bud ho nechaji trapit se, to znamena ze zustanou bez porovnani dat, nebo ho vymeni za Hadjara, to taky neni nic fajnovyho atd.

1 Like

Kto presne tu teraz na teba utoci?

5 Likes

Max porodí? Mám dojem, že tu na fóru někteří dřív porodí z rozložení vykonnosti

Minulý rok opakovane zlyhali v tých jednoduchých rozhodnutiach.

Máme tam Landove štarty plus hladného Oscara doma a za nimi Maxa. Plus asi dážď.

McLaren a ich nápady s Maxom za chrbtom toto si len pop corn uvarím a budem pozerať kto to dodrbe. A sediac pekne z P4 si aj Russell nejaký zoberie a počká.

2 McLareny vedľa seba sú pre McLaren a ich strategické zmýšľanie dlhodobo problém sám o sebe. Oni si ho majú talent od boha vyrobiť aj keď neexistuje aj za sucha v tomto scenári

Navyše na ľahkých rozhodnutiach dnes zlyhalo presne 1.5 top tímu.
Stať sa môže čokoľvek.
Body ešte nerozdavajme a pódia tiež nie

1 Like

Williams teda pred Ferrari, to si Sainz tym prestupom nakoniec prilis nepohorsil. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Hmm, zas tak moc se toho nedeje, jeste prijde to hlavni, tedy zavod a body.

Tento rok som na f1 nateseny naozaj. Vyrovnane pole, Lewis vo Ferarri, novacikovia atp. Paradoxne nakoniec sa darilo len tým nováčikom, ktorým som neprial - Bortoleto, Hadjar, Doohan…

Sklamanie za mna Hulk, Antonelli a Lawson, ktorym som fandil. Obzvlast Liam velka hanba, ten to bude mat mega tazke, zvlast ked uz teraz stoji väcsina proti nemu (pricom relativne bezdôvodne… len kvôli to, ze Yuki je everyone’s darling a nedostal miesto).

Potesilo double pre McLaren… nie že by som Norrisovi nejak fandil, ale kebyze po tomto celom budovani napätia znovu s prehľadom da pole Max, tak by ma asi porazilo a svedčilo by to len o pokračovaní doterajšieho stavu. Takto to má nádej na dobrú sezónu.

Williamsy sú back! Vďaka bohu… aspoň jedno pódium za sezónu by bolo pekné.

Extrémne sa teším na preteky. Zvlášť s dažďom to bude perfektné.

PS Mclaren s tým Mastercardom vyzerá ako Arrows. Perfektný sponzor do farebnej kombinácie. Ešte by si mohli odstrániť tú kktinu z bočníc a ten monopost bude fakt pekný.

potreba mudrovat je silna

3 Likes

Musí to být nutně na mě? Anyway, tu rétoriku tu snad vidí všichni ne?

2 Likes

Russell bude tlacit to se neboj, letosni duel s VER prave zacina.

Ja tu momentalne nevidim nikoho, kto by na niekoho utocil.

9 Likes

Naopak, teď to teprve začíná. Navíc u McLarenu maj 2 sedačky a 2 jezdce :slightly_smiling_face:

1 Like

Skoro jsem to uhodl.

2 Likes

Když berem jenom liché, tak to nemá chybu :slight_smile: .

2 Likes

Ešte sa nepúšťajme.

Rozostup na oko veľký ale RB stále netočí ako by mal, Mercedes prekvapil sám seba,ze celkom ide aj keď nemrzne, veľa veci zatiaľ nechápu plus si odpálili jedno auto geniálnymi rozhodnutiami z kategórie za ktorú by sa nehanbil ani vo Ferrari… No a Ferrari to dnes posralo tak as per usual.

Ale nebude to pravidlo. Táto sezóna môže byť premenlivá ako počasie a môže každé preteky priniesť “dominanciu” niekoho iného.
Môže sa stať presne to čo na konci minulej sezóny ešte stále.

Ja to zatiaľ ako dominanciu nevnímam…

Tak to jsem rád, že to tak vnímáš. Když jsem tu před rokem psal jako @Matti tak jsem tu dostával nálož. Mimochodem za stejný názory co psal @rHapo nebo @Nordotor ale vůči RBR. Ale tak to je asi podle potřeby, kdy se to hodí a kdy ne

Neviem ci je utocenie, zbytocnost, frustracia, ale ak ma niekto nutkavu potrebu hned po Q namiesto uznania, ze McLaren v nej dosiahol maximum a ako jediny z top timov mal vyrovnanu dvojicu, riesi co zajtra v dazdi pos.ere ci nepos.ere, tak je to zvlastne a ziadnu pozitivnu emociu v tom nenachadzam…

4 Likes

Ferrari tieto chyby už nerobilo. Aj Toto a Stella dnes povedali, že vidia Ferrari inde a taká strata to určite nie je

1 Like

Veď vravím, že ja robím popcorn a len čakám čo sa tam udeje.

Ale George na to potrebuje ísť aj dosť rozumom.

Jinak tu čumím celou noc, ale asi 30 minut před Q jsem nejspíš usnul.

Vzbudil jsem se teď náhodou, protože se mi zdálo, že jsem vyhrál milion. :grin:

Ale jinak žádný extra překvápko, přes den to dokoukám. :sweat_smile:

4 Likes