LIVE: Kvalifikácia na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari obrovské zklamání. McLaren dle očekávání, Piastri velmi blizko Norrisovi, doufám, že to zítra zvládne.
Williams paráda a Albon to nádherně vytahl, Tsunoda taky, 0.2s od Maxe v RBR

5 Likes

Zatím průšvih Lawson, dostane se pod tlak i kvůli výkonům Júkiho a Hadjara. Jinak by to zase taková tragédie nebyla, stane se. U Kimiho to nijak neprožívám, bylo to těsné a jestli tam bylo nějaké poškození, tak vůbec ok.

Jj, naj pochvala pre Jukiho a Alexa :slight_smile:

Teraz začína reálna otázka …

Dokáže to McLaren tradičné posrať v pretekoch keď bude pršať ?

Neposereš niečo kde máš náskok 3 desatinny

3 Likes

Po prvej kvalifikácii mám poct, že konečne sme sa v Mercedese dočkali posunu k lepšiemu! Vďaka Geroge za super výkon. Gratulácia McLarenu, zjavne to minimálne zo začiatku majú najlepšie zo všetkých.

A som úplne nadšený z Williamsu - stáva sa z nich čierny kôň tejto sezóny. V niektorých pretekoch pri troche šťastia môžu skončiť na pódiu.

Vamos Mercedes!

PS: By ma zaujímalo, ktorý génius v RedBulle sa rozhodol nechať Tsunodu v Béčku. “Geniálne” rozhodnutie!

S Racing Bullsom by Max bral pole position.

5 Likes

To mali aj dnes a nemali k tomu ďaleko…

A oni su majstri v tímovej réžii, v štartoch, v stratégii a ešte keď prší tak 2x

Fernando měl pravdu, buď jsem extrémní génius a nebo je F1 strašně předvídatelná. :grin:
Ale tak snad po těch dlouhých letech to uklidní místní anti RB úderku :slightly_smiling_face:

Uz sa jazdilo v dazdi ked toto tvrdis, ci si si zle precital otazku?

Někdo takovej tady je?:thinking: podle mě jento jen nalepkovani těch, co kritizují otevřeně.

2 Likes

Jsou to necele 0,4s abychom to upresnili.

2 Likes

Aha Ferrari išlo posledný pokus na použitých softoch v q3. Zaujímavá voľba

1 Like

Náskok byl teď v Q na městské trati, nevíme co race pace za sucha, mokra a na dalších typech okruhů

1 Like

Uvidime, ci to dokaze potvrdit aj v pretekoch.

1 Like

Z hladiska predvidatelnosti a ovladatelnosti auto je na tom podla mna becko momentalne podstatne lepsie, nez acko, cize moze byt Tsunoda rad, ze ho nepovysili.

Podla mna vyslovene zla volba.

Veď má Nord pravdu. S takým náskokom si naozaj može McLaren dovoliť aj šaškovať.

A ak implikuješ na to, že “dážď” tak predsa ak niekto zotre dole Landa či Oscara, tak to už nie je chyba “McLarenu” ale niekoho iného.

Takže naozaj odpoveď na otázku “poserie to McLaren v daždi” je odpoved “s takým náskokom, to nedokážeš posrať”

5 Likes

Dnes má dokázali vytočiť aj potešiť naraz, čiže ich klasika :joy: dnes v top 5 mohli byť obe autá pri Tom čo vyvádzali vo Ferrari podľa mňa…to je škoda…nevyužitá príležitosť.

Ale to auto minimálne vyzerá dosť lepšie ako na začiatku minulého roka. Russell z toho vytlačil čo sa dalo a je to solídny výsledok aj keď McLaren je niekde inde. George si odrobil svoje podľa očakávaní.

P.S mňa skôr ■■■■ geniálne rozhodnutia tých našich tiež im to dnes išlo.