Dufajme, ze aspon tu psychiku sa podarilo trochu nastrbat. Opat ho Max porazil v kvalifikacii, napriek horsiemu autu, to podla mna vytvara istu formu tlaku. Navyse je Norris v pozicii favorita, od ktoreho kazdy ocakva, ze zajtra ten titul dovezie.
Ono to tak jednoduche nemusi byt. Max bude urcite taktizovat a drzat pole pokope, aby bol neustale na Norrisa vyvijany tlak.
Vdaka dobrej maximalke sa mozno bude vediet ubranit Norrisovi s DRS a Piastri s Russellom mozu na rovinkach na neho nieco skusit.
Bojuje se o titul a místo toho, přesně jak píšeš, tu máme pravidelné slintání skupiny pejsků nad Alonsem. Oni už mají toho Alonsa jako Pavlovovi psi pohled na misku. 
Jemu vadí že se řeší Alonso, proto ho tady sam minule v LIVE vytáhl a psal o tom jaky ma naskok na Strolla. Jako to ani nepotřebuje komentář, když nam vlastně i vyčítá, že si tu píšeme. 
Jako Sainz se zvedl určitě, a výrazně, no šlo to ruku v ruce s nemalým poklesem Albona 
Uz len poslednu vec k tomu napisem - prestan s tymto pokrytectvom. Najma u teba ma rusi, ako sa hras na hl.upaka. Si jeden provokater a robis to velmi cielene. Najma ked ide o Maxa, tak tu kopes prakticky cely cas a robis to velmi vedome. Velakrat som si kusol do jazyka, lebo nemam za seba potrebu nadbiehat ti v tychto trapnych hrach. Ale laskavo tu nehraj formu o tom, ako som tu nieco zacal hrotit ja. Vies velmi dobre, ze to tak nie je. Vyhladavas tu konflikt a ked ho mas, tak zacnes plakat. Tak si zjedz, co si navaril.
Albon zůstal výkonnostně na místě, Sainz se zvedl na svojí vykonnost
Bylo by dobré. Uvidíme. Ale zase v takovém případě riskuje případný undercut.
Nicméně máme nějaké napětí, naděje žije.
Sportovně pofandíme, nějak to dopadne.
Však si to začal klasicky ty. Jako si v Qataru napsal “je správný čas upozornit na to, že Stroll je 4s za Alonsem”. Ty nejsi nic jiného, než troll co tu schválně vyvolává hádky a pak se to trapně snažíš hodit na někoho jiného, dost ubohé
Podla mna je najlepsia taktika pre Maxa zajtra podla moznosti zmiznut v dialke. Tym vytvori najvacsi tlak a McLareny su predsalen dostatocne rychle na to, aby snahu drzat pole pokope potrestali.
Mclaren ma este vzdy velku vyhodu v tom, ze ma v boji dve auta. Piastriho sanca na titul uz je tak ci tak mala, akonahle by sa mu podarilo dostat pred Verstappena na P1, tak to Maxove sance na titul rapidne znizuje. Zaroven to nie je taka hrozba pre Norrisa, lebo ma na Piastriho dostatocny naskok. Takze ak to Max bude brzdit, vzdy sa moze Mclaren s Oscarom pokusit o nejaky undercut.
Mluvím o dnešku. To že si pravděpodobně prohrál titul je mimo diskuzi.
Kludne sa dalej hraj na blb.ecka. Necham ta v tom.
Však řekni, proč si to tam teda psal?
Zavisi aj od fazy preteku, ak to v poslednom stinte zacne vyzerat beznadejne, tak sa Max samozrejme moze pokusit taktizovat a zacat brzdit pole.
Otázka je, jaký tlak to bude. Norris si pro titul dojede v klidu i s P2 a dokonce i P3, takže klidně může Maxe nechat, ať vyhraje třeba o půl minuty. Takže Max v dálce, v zásadě jsem pro všemi devíti, ale nebude to generovat ten tlak. Jedině že by rychlostně Russell a Leclerc dotírali, ale za a) jak je to reálné, za b) jak sám píšeš, McLareny jsou dostatečně rychlé, aby to zvládly.
Nebud tak konkrétní. Víš jak to pak dopadne. 
Ono to je přesně naopak.
Piastri potřebuje vyhrát, takže pokud Verstappen zmizí v dálce, tak bude rozhodnuto o jeho osudu, takže McLaren pojede to, co bude potřeba na Norrise.
Takže pokud chce Verstappen držet McLaren pod tlakem, tak musí jezdit vedle nich.
Nehraj si na blbeček a odpověz
Max zavře Landa na startu, aby se propadl polem a bude doufat, že ho Piastri rychlostně nedá a Lando se nevrátí na p5