No já ti to nevyčítám, ale ty ses tu rozepsal jak ti vadí číst jiné příspěvky.
Takovej arogant jsi ty, ne já.
Ani to som nenapisal. Velmi sa snazis zo seba urobit obet, ale nedari sa ti to.
Máš poněkud nerealistická očekávání. 
Jakou oběť? Já jen reaguju na ty nesmysly co ze sebe potíš.
Jestli tě to obtěžuje, tak prostě sem nemusíš chodit, easy.
Najvacsi nezmysel dna je ten, ze extratriedu predviedol jazdec, ktory podal vykon na urovni Ocona s Bortoletom.
Tak nepředvedl, měl by se stydět, že byl s Astonem 6 a vyclearoval Strolla 24-0 Spokojený?
No nesmysl to je, když u Max říkáš něco o horší technice a u jiných techniku nezohledňuješ
No, nepredviedol. Ci by sa mal “stydet” je si urci za seba, podla mna by sa nemal.
Jinak, myslím že Albon se postupně dost sesypal 
To je na Chocholouška, mu fakt vadí, že jiný pilot podal lepší výkon, než Max🤡
To uz skor zacne nosit sladkosti realny Mikulas ako zeleni frustrati zacnu citat, chapat a prestanu prekrucat.
Max by s tím dal PP s tím Astonem. 
Uz to ukoncim. V jednom mate pravdu, opat ste uspesne dosiahli, ze je tu boj o titul a temou dna je opat jazdec, ktory skoncil na P6…nevidim zmysel v tom, tuto temu dalej prehlbovat, vsetko podsatne som napisal.
Norris by to měl podle všech předpokladů dovézt, je v komfortní výchozí pozici. Nechám bokem obecně nepředvídatelné riziko typu “někdo do mě vrazí”, které nese každý pilot z podstaty věci. Největší překážkou může být psychika (už minule Lando nepředváděl nějakou suverénní jízdu), případně schopnost McLarenu zazmatkovat v kritických chvílích.
Ale uvidíme. V pozici favorita na titul je vzhledem k náskoku a zcela postačující P2 na startu Lando. V zásadě mu stačí kontrolovat svou jízdu.
Kdyby PP, Max by s tím Astonem měl náskok na Landa min 20s i v Q
Skor Sainz sa dost zlepsil resp. sa mu to lepsie darilo poskladat a nemal tolko smoly. Co nie je take prekvapive, so jeho triedou by sa nic ine ako skvele vykony vo Williamse a porazka Albona cakat nemalo.
No vidíš a začal si to hrotit nesmyslně ty. Kdyby si se furt tak nesoustředil na Alonsa, tak by to vypadalo jinak
@Hedgehog kedy nám ježku upečieš? The Hedgehog Chef on Instagram: "The Hedgehog Chef makes a cinnamon roll. #animalai #erizo #ハリネズミ"
Že by taktika McLarenu - kvalifikovat se radši za horkou hlavou než před ní? Nedivil bych se.