LIVE: Kvalifikácia na VC Abú Zabí | Magazín F1 - F1online.sk

No já ti to nevyčítám, ale ty ses tu rozepsal jak ti vadí číst jiné příspěvky. :smiley: Takovej arogant jsi ty, ne já.

2 Likes

Ani to som nenapisal. Velmi sa snazis zo seba urobit obet, ale nedari sa ti to.

3 Likes

Máš poněkud nerealistická očekávání. :wink:

3 Likes

Jakou oběť? Já jen reaguju na ty nesmysly co ze sebe potíš. :smiley: Jestli tě to obtěžuje, tak prostě sem nemusíš chodit, easy.

1 Like

Najvacsi nezmysel dna je ten, ze extratriedu predviedol jazdec, ktory podal vykon na urovni Ocona s Bortoletom.

Tak nepředvedl, měl by se stydět, že byl s Astonem 6 a vyclearoval Strolla 24-0 Spokojený?

2 Likes

1 Like

No nesmysl to je, když u Max říkáš něco o horší technice a u jiných techniku nezohledňuješ

2 Likes

No, nepredviedol. Ci by sa mal “stydet” je si urci za seba, podla mna by sa nemal.

1 Like

Jinak, myslím že Albon se postupně dost sesypal :man_shrugging:

3 Likes

To je na Chocholouška, mu fakt vadí, že jiný pilot podal lepší výkon, než Max🤡

2 Likes

To uz skor zacne nosit sladkosti realny Mikulas ako zeleni frustrati zacnu citat, chapat a prestanu prekrucat.

1 Like

Max by s tím dal PP s tím Astonem. :+1:

Uz to ukoncim. V jednom mate pravdu, opat ste uspesne dosiahli, ze je tu boj o titul a temou dna je opat jazdec, ktory skoncil na P6…nevidim zmysel v tom, tuto temu dalej prehlbovat, vsetko podsatne som napisal.

5 Likes

Norris by to měl podle všech předpokladů dovézt, je v komfortní výchozí pozici. Nechám bokem obecně nepředvídatelné riziko typu “někdo do mě vrazí”, které nese každý pilot z podstaty věci. Největší překážkou může být psychika (už minule Lando nepředváděl nějakou suverénní jízdu), případně schopnost McLarenu zazmatkovat v kritických chvílích.

Ale uvidíme. V pozici favorita na titul je vzhledem k náskoku a zcela postačující P2 na startu Lando. V zásadě mu stačí kontrolovat svou jízdu.

2 Likes

Kdyby PP, Max by s tím Astonem měl náskok na Landa min 20s i v Q

1 Like

Skor Sainz sa dost zlepsil resp. sa mu to lepsie darilo poskladat a nemal tolko smoly. Co nie je take prekvapive, so jeho triedou by sa nic ine ako skvele vykony vo Williamse a porazka Albona cakat nemalo.

No vidíš a začal si to hrotit nesmyslně ty. Kdyby si se furt tak nesoustředil na Alonsa, tak by to vypadalo jinak

1 Like

@Hedgehog kedy nám ježku upečieš? The Hedgehog Chef on Instagram: "The Hedgehog Chef makes a cinnamon roll. #animalai #erizo #ハリネズミ"

Že by taktika McLarenu - kvalifikovat se radši za horkou hlavou než před ní? Nedivil bych se.