LIVE: Druhý tréning na VC Španielska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 16:52

Futbal nám veľký úsmev na tvári nevyčaril, nuž si poďme napraviť chuť druhým tréningom Formuly 1 v španielskej Barcelone. Na okruhu Catalunya sa začnú jazdy v ideálnom čase o 17:00.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159018/live-druhy-trening-na-vc-spanielska-2024
1 Like

Tak pojďme, ať si uděláme aspoň trochu obrázek. Kvali F2 teda katastrofa pro Romana Staňka :frowning: . Ale v F3 mám asi svého koníka, tenhle mládenec se mi začíná líbit:
https://en.wikipedia.org/wiki/Arvid_Lindblad. Co na něj říkáte?

Mercedes zavolal policii aby prošetřila “špionážní” mail ohledně sabotování Hamiltona v týmu :thinking:

Spygate po letech? :smiley:

Všechno vyjde najevo. Helmut? :smile:

1 Like

Btw AM bude rád, když proleze skrz Q1 (nenarážím na pořadí v FP2, tam prostě vyjeli dřív na ty kola a trať se zrychluje, takže špatnej timing)

Na konto AM se dá zatím jen říci … a do prdele :-1:

Jestli budu stíhat, tak se na něj zaměřím a pak dám vědět. :wink:

Obchod v Italii. Zaslano od kamarada. :grin:

3 Likes

Taky ho začínám víc sledovat. Na to, že je v F3 nový, jezdí zatím slušně.

jako je to fakt zlý, ty dlouhý jízdy jsou katastrofa, tak snad v neděli přijde slibovaný déšť

1 Like

Ten upgrade před třemi závody nebo kdy to bylo je poslal do věčných lovišť.

1 Like

No, jako podle onboardu mají zase špatnej setup, to auto je strašně nedotačivý, ale jakože extrémně

" Yeah, copy. Shocking. "

v S3 nejsou ani do 15 místa s časem, tak nevím o čem se chcou bavit

1 Like

Já snad ještě žádný závod F3 letos neviděl, ale kvůli Tobě se na Lindblada zaměřím.

Co se stalo s Renaultem? Začali do něj dávat loňské díly, že se tak zlepšuje? :grin:
Nebojte, žádné iluze si nedělám. Až ostatní týmy zapnou motory, tak Renault zase bude na dně.

Dík. Možná to bůhvíjaký klenot nebude, to teprve uvidíme. Podívám se dokonce i na holky, zajímá mě, kdy zase vyhraje Dorian Pin, když jí chudákovi první jasné vítězství vzali kvůli chybě týmu.

Řekneš o někom, že je super a pak zrovna udělá nic moc výkon…
A pak když o někom řekneš, že stojí za prd, tak vyhraje nebo udělá Q3. :grin:

Vždycky jak naschvál.

Zatial dost tazko posudzovat favoritov, kedze Gasly skoncil prekvapivo vysoko 4ty, s menej nez 0,2s na Ham, cize realne rychlosti sme este nevideli, ale zda sa to byt pomerne vyrovnane, co je len a len dobre :slight_smile: teda az pre Pereza :smiley: