Nechcem byt zly ale Josovi podla tohto ide jedine o oslabenie RBR comu naozaj moze napovedat ze Max planuje odchod s nastupom na nove motorove pravidla do Mercedesu…
Nechceš dělat mluvčího vrahům? Takovou shovívavost by uvítali
Jsem se nachytřil.
Jede se 30 minut Q a počítají se 2 nejlepší časy každé.
První nejlepší čas se počítá do závodu 1.
A druhý nejlepší čas se počítá do závodu 2.
Proto tam inženýr hulákal, že má Pin double pole.
Škoda, že to nemají nějak lépe graficky zpracované, protože tam vidíš klasicky nejlepší čas.
Možná udělat 2 tabulky race1 a race2? Na každou stranu?
Hlavne Hornerove vyjadrenie by bolo uplne zbytocne. Ludia ako Honzik by znova len hladali v jeho vyjadreniach nejake neexistujuce kontradikcie s tym, co povedali predtym media, pripadne by mu to aj tak neverili a isli by si stale svoje.
Niektorym staci co oficialne povedal RB a inym by nestacilo ani, keby dotycna vystupila z tmy pred mikrofony a povedala, ze to bola chyba. Hned by hovorili, ze sa nakoniec nechala uplatit.
Jistě, že je to málo Je to nedostačující, těžce doufal, jak se celá organizace rozpustí a polovina lidí včetně Neweyho přejde k astonu
Nelži, jestli si to myslíš, tak to napiš za sebe, ne jako tvrzení za ostatní.
To víš, někdo se nenechá oblbnout: je to křišťálově čisté, čistější, než samotný křišťál. Nebo nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí.
Říkám, když vám zloděj řekne, že to neudělal, tak vám to stačí, podle mě je to málo. Hlavně v Hornerově případě tohle ani neřekl, on se odvolal na závěr vyšetřování s tím, že se soustředí na závodění.
Celý co tvrdím je, že je to málo. Takový Grossovci, Paroubkové, Ujfalošiové, Babišovci a šmejdi prodávající hrnce měli alespoň trochu víc snahy, i když taky houno vysvětlili
RedBull sám nás do svých sraček zatáhl svými manipulacemi, a teď by brečeli že nemůžou jen spláchnout Nic se nestalo, jsme jednotní jak jindy, a s tou slečnou to bylo fajn, zeptejte se Jose
Hele já dám extrem (rozhodně neříkám, že je to na stejné úrovni, to nikdy), ale byl soud nejakej tyden zpět, kdy chlap znasilnil dva malý kluky na táboře, kde dělal dozor. Soud mu dal podmínku s tím, že ale stále může pracovat na dětských táborech. Podle mě je to šílenej hnus a nechapu to. Ale taky někdo může přijít, je to oficiální vyšetření a rozhodnutí, co víc po něm chcete. Tímhle chci říct, že spoléhat na to, jak jsou vyšetřování vždy objektivní a spravedlivé, je více, než naivní
Ten Alonso se nenaučí nastavit si auto ani když se o to snaží už 20 let.
Chlapci, nechcu zase zbytečně rejpat…ale budu
Honza tu brečí, jak se už neřeší samotná F1, závody, technika. Sakra! Teď se nikdo na kauzy RR neptal a vy to tu zase řešíte. Je závodní víkend, můžete řešit F1.
Nepřipadá ti to trochu divný?
koho zabil? co na to Sulajem?
Že ti huba neupadne Vždyť je to všude kolem nás. Ale kdo si myslí že to vytahujeme jen my, tak nás ignorujte a užívejte si jak to nikde není
Už asi týždeň sú tu jediní dvaja, ktorí to riešia. A to je tu každý deň.
Nepochopil jsi ten point. Řešte si co chcete ale pak nebrečte, že se řeší sr ance, kdy vy samotní řešíte sr ance
Řešíme co řeší F1, my jsme jen konzumenti, nikoliv tvůrci. Konstatujeme fakt že se řeší hlavně skandály okolo a nejsme z toho happy, žel F1 uvnitř toho v tuto chvíli opravdu příliš nenabízí. My jsme prohodili alespoň pár slov jak to vypadá s Astonem, ty jsi dokázal že řešíš zcela jen to okolo.
@Dietrich_Reimann co dodat borci, zhrnute pekne
proste sa nikdy nezavdacis kazdemu … horner je team principal v sucasnosti najlepsej stajne (hodnotim podla vykonov, keby ma zas niekto isiel oznacit za kabatnika, ale whatever), vysetrovanie prebehlo, zbavilo ho obvineni, chce sa sustredit na to, co mu ide uz cez 20 rokov ci kolko …
priklady s Deppom a Heard sa tu vcera v zelenom tabore nestretli s pochopenim (prekvapive) ale znasilnenie aj Ujfalusi sa zrazu hodia strasne do narativu
pricom riesit statnu justiciu a nezávislé interne vysetrovanie, je dobry ulet takisto
jak pise Dietrich, asi nejaka forma sklamania prebehla, ze moloch ostal stat na nohach, aj ked si asi na chvilu musi drepnut na jedno koleno, pricom uz boli vizualizacie jak sa vybuduje z Astonu vitazny megateam
ta by mohla ist aj na detektor lzi a videl by si komenty jak to je nepravdive, skreslene, zaplatene atd.
proste si pani nepriznaju, ze niekedy moze byt p1ca aj zena, a prezumpcia neviny im je cudzia ako vzdy
@Daaviid23 dufam, ze budes Biance fandit poriadne, ked uz je ten zavodny vikend
F1:
Jinak mám výjimečně dost práce, tak neruš a piš něco k F1, ať zvedneš morálku, a ne jak ty žlučaři tady jen o dickpic a nebo jak se nic neděje co všichni maj
Sorry ale za mě alibistická odpověď. O té kauze je oficiálně známo fakt málo informací, ale o to víc se na tom točíte do kolečka dokola .
A ještě jednou to napíšu, řešte si co chcete…ale když pak Honza napíše to co napsal, tak jaksi moje logická část mozku trpí
Taky si řešte co chcete, hlavně ty druhý Ale jinak je to vopruz no, leze to z nich jak z chlupatý deky tak je to na dlouho no Taky trpím jak už to není k autům a jezdcům a tak, žel jsi to nevylepšil ani ty