LIVE: Druhý tréning na VC Saudskej Arábie | Magazín F1 - F1online.sk

Uzavřelo se interní vyšetřování, dle konverzace byly dickpics. Já nevím no, je to důvěryhodné, jako ty nebo Jos. Prostě jsou podle vás všechny ženský svine co chcou prachy a nic jiného. Já si to nemyslím. Red Bullu ani Hornerovi nikdo nebránil, aby oznamili, že kauza se tykala toho a toho a vyšetřování vyznělo ve prospěch Hronera a skutek se nestal. Takhle to vypadá, jako zametani cestičky. Red Bull i Horner museli vědět, jak budou media reagovat v prostředí F1

1 Like

V sobotu no… dneska mám malej pátek. :smiley:

1 Like

Je to fér. V mládí ses flákal a tak to je. :frowning:

1 Like

venujem ti posledne riadky

to, ze si schopny chapat realitu len cierno-bielo, je ciste tvoja vec … hovori ti nieco fraza “od pripadu k pripadu”? podla mna jo, a budto tu robis zo seba blbecka kvoli reakciam alebo si len namemorovany chrobak truhlik co placa poucky ale prax sa nedostavila …

s tou Heard som narazal na to, ze praveze kazdy dneska veri zene a automaticky je chlap deviant zvrhlik uchyl a hovado, ale u toho pripadu sa pekne ukazalo, ze zvratena prepnuta osoba bola ona, presne na to som narazal.

to ze nemas rad redbull uz nemoze byt okatejsie

maj sa, nemusis reagovat

8 Likes

Jak se to dela :writing_hand:

Podla loga strielat nazov to uz hej :smiley: ale totok bolo XV a mame uz len Outbacka

1 Like

Podle me si nakonec vzala castku kterou neslo odmitnout.

Pak je jeste mozny, ze dickpicks posilala ona jemu.

Žádné pevné pravidlo neexistuje.
A je to moc dobře, protože jistotou by byl život hodně nudný. :wink:

Ale já s tímto souhlasím, je potřeba ukázat na skutečnosti a ne jen, jak věc vypadá. Obzvlášť, když se kolem toho litá se všemi možnými scénáři. Proto nerozumím Red Bullu ani Hornerovi v téhle otázce.

To není nic s Red Bullem, psal bych to úplně stejně, pokud by šlo o Wolffa, Kracka nebo Vas. Podle mě je tohle problém a nekomunikovat to, je ještě větší problém. Já neříkám, aby Horner vystoupil a řekl: psal jsem neustale mé sekretářce a poslal i svoje fotky. Ale aby vystoupil a řekl: v ramci týmu Red Bull Racing byl na mě podána stížnost za nevhodné chování vůči své podřízené, externí odborník tuto záležitost vyšetřil a stížnost nebyla sledana, jako oprávněná. Nic víc k tomu říkat nemusí, nebo to můžeš dát vědět Red Bull. Ale je ticho po pěšině a najednou přijde info, že suspenduji tu co si stěžovala? Tak to se pak nesmi divit tomu medialnimu bordelu

ferdo hladam cosi, a pri tejto pesnicke som si spomenul na teba, sam neviem preco :smiley:

1 Like

Škoda riadkov. Keby sa RB alebo Horner k tomu aj vyjadria, nič to nezmení, vyšetrovanie prebehlo, výsledok je jasný a zatiaľ uniknuté dôkazy, ktoré mali dokázať Hornerovu vinu dokázali presný opak, jeho nevinu. Jediný komu má čo vysvetľovať je jeho žena, ale to je jeho osobná vec.

Honzíkovi ide len o to, aby mal za čo do RB a Hornera kopať. Kopal by nech by dali hocijaké vyjadrenie. Takto ale kopať nemôže, musí len papagájovať to isté dookola.

Neviem čo viac človek potrebuje ako tú uniknutú komunikáciu, aby pochopil, že to žiadne obťažovanie nebolo. A ten dickpic je tam strelený len ako obrázok, nie je to screenshot z konverzácie (asi aby si ho mohol Honzík stiahnuť a dať rovno na pozadie). :smiley:

2 Likes

ja proste nerozumiem tomu, ze pracujes pre firmu, stane sa ti interny fuckup s kolegynou, logicky si ticho na verejnosti, firma to presetri, firma da VYJADRENIE, a nazdar

aky je rozdiel ci sedel u klavesnice priamo horner pri pisani toho statementu, alebo nejaky PR trontos, ktoremu to diktovali?

ci co ideme verejne lyncovat hornera nech prizna to, ze je nevinny? :smiley:

a potom sa tu bavme o cancel culture a podobne … ocistis sa vysetrovanim a si aj tak mrtvy …

4 Likes

Myslím že Horner prostě nechce ukázat, a veřejně přiznat, že s ní cokoliv měl :man_shrugging:

O žádný lynčování nejde. Stačí nebýt ticho a nevypouštět random takovy bomby, jak Jos a pak suspendovani zaměstnankyně

Myslím že jsou na nás hodní :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak logicky, ma manželku a děti… ale tímhle si fakt nepomáhá

1 Like

Jn to jsou extra hodní, protože ztrata bude daleko větší

1 Like

Díky. Dyť já měl Lotus hodně rád. Vlastně jsem si ještě více vážil Colina Chapmana. Colin byl ještě více kreatívnější než dnes Adrian. Ale měl více volnosti.
Ještě si vzpomínám na televizi Lotos a mýdlo Lotos.

3 Likes

#metoo

Vsak to priznalo uz vysetrovanie. :smiley:

Aby mohol nejaky zeleny trontos kopat do Hornera aj za to vyjadrenie, lebo takto uz nema municiu a je to to iste dookola :smiley:

2 Likes

The 50-year-old added: "Obviously there has been a lot of coverage surrounding this, but one has to go back to the basis of a grievance was raised, it was fully investigated, and it was dismissed. From there we move onwards.

"I think an awful lot has been made out of this. Obviously it has been of great interest in different elements of the media for different reasons. I think the time now is to look forward and draw a line under it.

proste stale malo :smiley:

4 Likes