Žárlíš co? 15x
Chapem.
Johny Depp, Kevin Spacey, Neymar, Ronaldo a mnoho inych. Krive obvinenia, ktore ostali bez adekvatneho trestu. A to co sme mali moznost vidiet v tych uniknutych spravach, tak je dalsi pripad z tejto kategorie - vymyslene sexualne obtazovanie s cielom diskreditacie Hornera. Vyhadzov je velmi malo.
Btw nevies kde su tie zarucene dokazy, ktore mali viacere media k dispozicii, ale nechceli ich zverejnit?
Pri prestupe z F3 do F2 ho nazývali majstrovským materiálom. A budúcim jazdcom Ferrari.
Co si to dovolil
A cos čekal, když si ji nehlídáš?
to je vzdycky stejna pohadka pisal som to pred par dnami, ze proste ked nejaka kauza vypukne, tak ista cast ludi rovno udajneho vinnika tresce, dalsia caka a cti prezumpciu neviny, a tej tretej to je jedno
Tak je sprint, takže otáčíš top10…
A jak jezdí holky nevím. Zítra závod a v neděli taky… ale nevím jak to funguje.
Oba mají mít 13 kol.
Narazas na niekoho konkretneho, kto uz pri prvom naznaku kauzy mal jasno o dickpicKoch a obtazovani na urovni pokusu o znasilnenie, Hornera hned posielal na sud za trestny cin (na zaklade zakonnika prace) a usadil Alonsa do zhniteho rozpadajuceho sa RB?
hlavne tvl, nikto nikomu nic nema co vysvetlovat ked sa to uzavrelo
Tu ich len sere že oni nevedia nic a tak si svoju pravdicku hrkutaju na fóre
Co je na Xiaomi špatného?
Vsetko. Ja mam šajomi iba vysávač
Je to obrovský paradox.
Když jsi ve věku, kdy by jsi si to auto nejvíc užil, tak na něj nemáš.
A když už na něj máš, většinou si už ho moc neužiješ, protože mezitím dostaneš rozum…
Je to nefér.
V neděli?
Bere ti to data rychleji, než když se prihlasis na tiktok (nemyslím mobilni data, ale ty co si tam ukladas)
Spravne… Ked Japonca tak 4x4… Len nie Toyotu
Cely zivot si vozim zadok v Mazdach a Subarkach, Toyota nepasovala mojim poziadavkam (aj ked GR je nieco ine…)
musis sa strazit, aby si rozum nikdy nedostal a budes v pohode
mercedes dostal pokutu 15k €
to je Forester, ze?