LIVE: Druhý tréning na VC Saudskej Arábie | Magazín F1 - F1online.sk

Na Biancu si snad najdu čas, doufám. Minimálně večer ve sprše určitě :smile:

Na tu už si brousí zuby Bobíček @bob tak bacha Dejve :joy:

mna vcera zaujala ona

1 Like

Klasika ježek zas bude cpát věci mimo F1

Na prvý pohľad zaujala aj mňa, ale na druhý už som nevedel, či som presvedčený, že je to žena alebo transka. :sweat_smile:

ani to neotvaraj, tiez som sa nad tym pozastavil na par sekund :smiley: ale ty bud ticho s tou redbullackou zenskou co si tu davnejsie postoval :grin:

Alonso byl moc rychlý na jedno kolo, takže Pirelli zvyšuje minimální tlaky předních gum z 24 na 25 psi :smile:

1 Like

Davide nenakládej tady tak ježkovi, Josovi, Dietrovi a Raptorovi. Nebo ti se do toho nepočítají? Protože oni to dotáhli na vyšší level, že řeší to, kdo co tu napíše, to klobouček :slightly_smiling_face: ale to už opravdu není F1.
Tak mi ukaž téma F1 současný, který se dá řešit, já ho nevidím, včerejší trenali jsem tu komentoval. Tady klub "co Hogr píše budeme řešit " tu od včera napsal kolik? 12 příspěvků jen o tom, co Hogr? Nevím co je podle tebe horší. Jako klidně ať píšou o mě, jiný idol v životě nemají, tak se to dá pochopit, ale oni neřeší ani podstatu těch témat.

1 Like

image

4 Likes

By mě zajímalo proč to zvyšují, v čem viděli problém :thinking:

1 Like

Alonso moc vysoko :man_shrugging:

1 Like

Pravděpodobně svoje manželství :smiley:

1 Like

to je snad jeho problem nie?

1 Like

A já jsem psal, že není?

Si zapochyboval o sebe na chvilku? :sweat_smile:

Na taku rysavku musis dospiet. :grin:

Ale nie. Nehovorim, ze je top topov, ale po tych dvoch Aston girls asi najkrajsia zena v paddocku.

vzdycky je stycny (pun intended) bod ohryzok na krku :smiley: … som pocul teda

1 Like

image
je to tu, Bearman zaziari ako kedysi Russel

2 Likes

Ať se Carlos z toho brzy dostane, slepák. :pray:
image

2 Likes

jj akurat citam, slepak je strasny hnus, vcera mal dokonca odjazdit trening s 39° teplotou, blazon …

3 Likes