LIVE: Druhý tréning na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Já fakt věřím, že to jejich auto 2023 byla nějaká kopie RB. Oni dále nevědí jak to rozvíjet a posouvat. Takový pocit z nich mám…Kdyby nebylo v záloze to co momentálně je, tak si myslím, že pro Alonsa by to nemělo dále smysl pokračovat.

2 Likes

Jenže co ma na starosti Fallows? Aerodynamiku ne? Co ma technickej ředitel? Šasi (včetně vyvážení monopostu) a největší problém AM? Šasi a vyvážení monopostu, kde nejsou schopný efektivně využívat zbytek monopostu. Mimochodem už konečně přiznali, že to přední zavěšení je špatnej vtip a nový bude od 25

2 Likes

RB už hrá zase hry. Obetovali 2voľné tréningy, aby boli zase za chudákov čo nemali dostatok času pred závodom dostatočne sa pripraviť. McL stále rieši predošlú VC a RB sa hrá na obeť. Už podľa poslednej VC to s Landovým titulom vizera biedne. Ferrari zrýchlilo a McL odpadol Piastri, ako už nemajú tú rýchlostnú prevahu.

Ze stejneho duvodu jako cesi podporovali Karla Abrahama v Moto GP … vykon jako Checo v F1 , je tam diky tatinkovi … a kdyz jsem byl v Brne , vsichni jsme mu fandili :slightly_smiling_face:

Opravdu si myslis, ze schvalne vzdali dva treninky , jen abychom je mohli dle tebe litovat ? :wink:

Lidi co jim fandi, jim budou fandit at jedou ci nejedou v trenincich a ti co jim nefandi , ti vzdy budou hledat duvody pro ne … takze jaky by to melo smysl?

Nekdy mam pocit, ze nekteri zde se nekoukaji na F1, aby nekomu fandili spis koukaji, aby nekomu nefandili :upside_down_face:

Riešilo sa kontroverzné bránenie Verstapena v USA a jeho jazdecký štýl za hranou. Vynechané voľné tréningy a bum prvá rada v Q :wink: