Já fakt věřím, že to jejich auto 2023 byla nějaká kopie RB. Oni dále nevědí jak to rozvíjet a posouvat. Takový pocit z nich mám…Kdyby nebylo v záloze to co momentálně je, tak si myslím, že pro Alonsa by to nemělo dále smysl pokračovat.
Jenže co ma na starosti Fallows? Aerodynamiku ne? Co ma technickej ředitel? Šasi (včetně vyvážení monopostu) a největší problém AM? Šasi a vyvážení monopostu, kde nejsou schopný efektivně využívat zbytek monopostu. Mimochodem už konečně přiznali, že to přední zavěšení je špatnej vtip a nový bude od 25
RB už hrá zase hry. Obetovali 2voľné tréningy, aby boli zase za chudákov čo nemali dostatok času pred závodom dostatočne sa pripraviť. McL stále rieši predošlú VC a RB sa hrá na obeť. Už podľa poslednej VC to s Landovým titulom vizera biedne. Ferrari zrýchlilo a McL odpadol Piastri, ako už nemajú tú rýchlostnú prevahu.
Ze stejneho duvodu jako cesi podporovali Karla Abrahama v Moto GP … vykon jako Checo v F1 , je tam diky tatinkovi … a kdyz jsem byl v Brne , vsichni jsme mu fandili
Opravdu si myslis, ze schvalne vzdali dva treninky , jen abychom je mohli dle tebe litovat ?
Lidi co jim fandi, jim budou fandit at jedou ci nejedou v trenincich a ti co jim nefandi , ti vzdy budou hledat duvody pro ne … takze jaky by to melo smysl?
Nekdy mam pocit, ze nekteri zde se nekoukaji na F1, aby nekomu fandili spis koukaji, aby nekomu nefandili
Riešilo sa kontroverzné bránenie Verstapena v USA a jeho jazdecký štýl za hranou. Vynechané voľné tréningy a bum prvá rada v Q