LIVE: Druhý tréning na VC Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nevylučoval bych hlavně to, že medium má na té trati, alespoň za podmínek v druhém tréninku, mizernou přilnavost, zatímco soft dobrou.

Nordaku nebuď furt zlý. Náskok v PK mají, protože mají vyrovnanou dvojici a dávají oběma autům stejnou péči. Mít Tsunoda lepší auto, tak mají tak o 150b víc, tímpadem všichni míň, a timpadem pohodlné 2 místo v PK.

1 Like

Ďakujem za názor.

Zdielam tvoj nazor… Moj prvy rocnik F1 bol v roku 1996 Damin Hill na Williamse/renault… A potom som uz sledoval 97 s Villeneuvem, ale za koho jazdil uz neviem. V goggli by som dohladal a je to Williams :smiley: No a potom prisli krasne roky v podani jazdcov Mclareny Miku a Davida… A potom dominoval Misko… :smiley:
A pohar konstrukterov nikoho nezaujima, dokonca ked sa hovori o majstroch sveta, tim sa spomenie len okrajovo lebo to k tomu patri…

WCC je praveze len pekny bonus. Nikoho to nejako extra nezaujima a WDC je hlavny zamer

4 Likes

Aha, nikoho nezajímá, proto se na základě toho udělují bonusy, časy na vývoj a podepisují sponzoři. Donkey nech toho, nedělej si zase ostudu

2 Likes

Nezajímá to jen ty, který to nevyhráli :smile:

2 Likes

Zasa si chcel byt len velmi mudry ale paradoxne si len potvrdil moje slova ze je to len bonus v porovnani s WDC.

2 Likes

jaký bonus? Máš pocit, že vývoj F1 je jen bonus pro týmy? :smiley:

2 Likes

V porovnani s WDC? Samozrejme. Slaby trolling, posnaž sa viac.

Jak porovnání s WDC? Rozumíš tomu co vůbec píšu? Za WCC se určuje čas na testování, ne za WDC.

1 Like

Alzaboys se zase křečovitě chytají slovíček a uniká jim merit věci. @MP4-26 se vyjádřil v tom smyslu, že veřejná prestiž PK je vyšší než PJ, což je oprávněně předmětem kritiky. Finanční bonusy apod. jsou specializovaný zájem týmu, ale řeč je o tom, co vnímá veřejnost a jak to hodnotí. A tady jednoznačně PJ je otázka číslo 1, PK otázka č. 2. Což tu všichni tvrdíme, jen alzaboys zase hledají něco, čeho se chytnout, aby se mohli stavět do chytrácké pozice.

Moc jim to nejde. Who is surprised?

1 Like

pekne sa to tu vyostruje, nagrcane ako vždy :smiley: a to v druhom vlakne zase bitka vettela s alonsom… deti na pieskovisku su prevareny caj oproti tomuto :smiley: nechcem si ani predstavit co sa udeje keby ten max nahodou vyhral… aby som ukludnil predoslu vetu, tak za mna vyhrá piastri WDC ak ho nezapalia v MCL :smiley:

1 Like

Letosni titul jde za Verstappenem.

chces sa stavit? ci nemas ani na to gule? :smiley:

Ja jsem si uz davno vsadil, jeste jak byly vesmirne kurzy na nej.

trepes ak vzdy, ty si daco take ako bol kedysi puff kym nekapl bozskou na RB :smiley:

1 Like

Ne, mam na to svedky, avizoval jsem to tady, muzes se zeptat.

a mna si adoptoval hamilton …

He, never, u me je to letos 100% win. Kdyz vyhraje titul VER jsem v baliku a to v dost velkem baliku, kdyz Mclaren budu taky winner, prohra dusevniho mrzactvi potesi.