LIVE: Druhý tréning na VC Mexika 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ztrácíš zbytečně čas tím, že nečteš pořádně.

Čemu nerozumíš na návětí “Pro mě je významnější PK:”.

Vidíš tam zájmeno MĚ?

2 Likes

Ale čtu tě pořádně. Problém je v tom, že v svém výchozím příspěvku se odvoláváš na dva faktory, které předkládáš jako objektivní fakta. Tím pádem to “pro mě” fakticky znamená něco jiného než čistou subjektivitu, znamená “pro mě jako rozumně uvažujícího člověka”. Přitom jak bod 1, tak 2, které uvádíš, jsou diskutabilní. V otázce, kterou řešíme, je podstatný ten druhý bod, a právě ten je předmětem nejen mé kritiky. A předkládáš ho jako obecně platný poznatek. Což právě není.

Kdyz oni modri vsichni chlastaj jak duhy, to je tezky.

Prosím tě, konstruuj si svoje (subjektivně) objektivní fakta u lidí, které máš skutečně “přečtené”.

3 Likes

Tady máš svůj vlastní příspěvek.

"Pro mě je významnější PK:

1. F1 je týmový sport,
  2. o PK ví zpravidla skuteční fanoušci F1 a ne “DTS Fans”, což odlišuje jednu skupinu fanoušků od druhé (naštěstí)."

Dále platí můj rozbor výše.

Pořád platí návětí.

Jdi dělat něco užitečnějšího.

2 Likes

Napsal jsi chybný příspěvek, to neokecáš.

Raději se nebudu ptát, co je to “návětí”.

Však popsal jak to má, a proč to tak vidí. Se neshodnete, to ale není jeho problém.

1 Like

Toto je problém komunistov. Ak máš iný názor, tak si ťa spracujú, aby si mal rovnaký názor.
“Náš názor je ten správny.”

1 Like

Na reakci zareagoval tím, že předkládá čistě osobní názor, tak ať kriticky nereaguji. Takže jsem upozornil, že ten názor staví na dvou premisách, které předkládá jako platné obecně. Zvláště když uživatel tvrdí, že schopnost rozpoznat PK jako důležitější odlišuje skutečné fanoušky F1, kteří se orientují, od jakýchsi wannabe fans. That´s all.

Další génius. Uvádím důvody, proč nesouhlasím s tvrzením, že PK je důležitější než PJ (+ skuteční fanoušci to vědí, ti s opačným názorem jsou jen wannabe fans ovlivnění sérií Drive to Survive). Takže ti vadí diskuse a polemika.

Nějaký věcný důvod, proč bych měl přejít výrok, že schopnost rozpoznat PK jako důležitější než PJ odlišuje skutečné a orientující se fanoušky F1 od těch, kteří si k F1 jen čichli, protože se podívali na Netflix, bys neměl?

Neptej, uděláš líp. :grinning:

Jo, komunismus je v některých stále zarytý no. :grinning:

Je tezky se toho zbavit kdyz jeden sedi na Hrade, jak se tam dostal je zahada stoleti, ale stalo se, mozne je vsechno. Ted jak se ho zbavit.

1 Like

:joy:

151515151515

1 Like

No… špatnej pocit

2 Likes