LIVE: Druhý tréning na VC Las Vegas 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 06:52

Hodina v Las Vegas pokročila, no tréningový program Formuly 1 sa ešte neskončil. Pred nami je druhý z trojice tréningov vyhradených na prípravu v chladnej nevadskej púšti. Na konci boxovej uličky sa rozsvieti zelené svetlo o 7:00 nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179969/live-druhy-trening-na-vc-las-vegas-2024

Brý ráno 1515151515

2 Likes

Dobré ránko :slight_smile:

Kto pozeral FP1, pre toto Merc odskočil? Dnes nič nestíham, ale FP2 si pozriem, vyzerá to zaujímavo.

Nie toto sa už ani netýka tohto roku. Teraz sú už všetko hladké okruhy, žiadna COTA.
image
Nič to moc nezmení. MERC bol tuto očakávaný na jedno kolo, pretože MERC má rád zimu (SPA a Silverstone dobrý príklad)

1 Like

Hmm, strange indeed… Vďaka.

image

2 Likes

To prislo nejak z cista jasna, ja uz som to mal za vyriesenu vec a smitec, 10 teamov a hotovo

Já to psal dávno, že uzavřít si svou skupinku jim dnes neprojde jen tak. Je to dobře, když na to maj, maj tam jít.

2 Likes

super, tlapli si, porozdelovali penážky a je to.
to je celé.

Stacilo, aby se Andretti vzdal pozice sefa a najednou to jde ? … jestli nebyl nahodou hacek prave v Andrettim nez v 11tymu … :thinking:

Ja uz tomu neverim, ale rad se necham prekvapit, to spis uvidime oficialne Toyotu.

Uvítal bych tam Hitech nebo Premu.

O Hitechu se šuškalo, že má převzít Renault.

@Ferda akurat sme sa vratili zo zasnezenych Vysokych Tatier s celorocnymi pneumatikami na aute (znacka pneu ktoru si ofrflal len novsi model), nech som sa snazil akokolvek, vzdy sa na ne dalo spolahnut a nemali sme ziadnu krizovu situaciu (nie som brzda provozu)

Zazili sme snehovu kašu, cerstvy aj ujazdeny sneh teploty nula a menej

PS pochopitelne pohon 4x4

1 Like

Hitech ani Prema nemají zázemí ani money

1 Like

Čtyřkolák s rozjezdem na celoročkách problémy nemívá. Na brzdy a v zatáčkách celoročky hodně nestíhají.
Alespoň taková je má zkušenost se značkou Continental.
Samozřejmě jezdit se s nimi dá, ale po nevalných zkušenostech bych si celoročky už nikdy nekoupil.
Jestli máš možnost nějakého porovnání, třeba s kamarádem, který má stejný nebo podobný vůz na zimních galoších tak jdi do toho.

Nemá být Hitech nějak napojený na ČÍnu nebo Arábii? Nebo tak něco?
Posledně se psalo, že Hitech byl lépe připravený než Andretti, kterého se tam snažil propašovat Sulayem.

Nemůžu mluvit za @Motorkar , ale aspoň já už mám zkušenosti se střídáním letní/zimní za sebou a došla jsem k závěru, že případné rozdíly nejsou takové, aby stálo za to se zabývat přezouváním. Potom hledání zmíněného kamaráda nemá smysl.

1 Like

Některé země přestaly uznávat celoročky jako zimní pneumatiky.
Takže bacha na cestování v zahraničí. :slight_smile: :smiley:

1 Like

Hitech byl dlouho napojenej na ruský prachy, po začátku války na Ukrajině se jim zdroje výrazně zhoršili a začali se v tomhle zlepšovat až loni, kdy začali dotahovat sponzory hlavně Francie, Finska a Německa

1 Like