LIVE: Druhý tréning na VC Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli je podlaha ok, tak to je v poho v treninku.

1 Like

Podlaha se bude měnit

1 Like

2 Likes

Zase parádní S1. Škoda, že se neodjelo více kol, ale tak snad to auto bude mít Alo připravený na zítra ve 100% stavu.

2 Likes

Co si budem nalhávat, většinou to následky má. Ale hlavně když se to stane ve 3 trénunku, z toho druhého to většinou daj do kupy.

2 Likes

image

2 Likes

Nevím jak tebe, ale mě ten štěrk začíná celkem ■■■■■■.

1 Like

No já ho mám v motorsportu celkem rád, ale pro tyhle podlahy je to peklo :smile:

2 Likes

No právě, stačí menší výlet a prujezd tím štěrkem a sloupne ti to podlahu… :roll_eyes:

1 Like

Strk je to najlepsie co moze byt. Mal by byt okolo celej trate a ziadne vybehove zony. :slight_smile:

2 Likes

Já byl vždy proti štěrku. Je to nesmysl.

1 Like

I štěrk má více rozumu než FIA. :stuck_out_tongue:

tak zase něco tu formuli zpomalit musí, ale tohle jí k tomu ničí…

treba vymenit sulajema za vrece strku.

1 Like

Klidně ať si ten štěrk nechají i se Sulayemem. :grin:

Jezdí se po trati :stuck_out_tongue: A tam až na určité výjimky štěrk není.

Ale aspoň je vidět, že štěrk je řešení jen někde.

2 Likes

Jenže to je více o té podlaze s pozemním efektem. Ale jako ohraničení tratě to mám za to nej, byť nevýhoda je že když tam sjedeš vysokou rychlostí tak se ti to může různě seknout, převrátit a nekontrolovaně letíš.

V Australii, v té zatáčce, co byl vyházený štěrk, měl být pruh trávy třeba a pak štěrk…

1 Like

Ak by takto skoncila kvalifikacia, tak to pre Lawsona bolo vlastne povysenie a Max by mal ísť za ním od budúcej VC :smiley: ked bol medzi nim a Lawsonom taky rozdiel, tak v Racing bulls by mal byť na čele :smiley:

stačí trať z kuželů. :stuck_out_tongue: :smiley:

Za každej sraženej kužel čas dolu. :smiley:

1 Like