LIVE: Druhý tréning na VC Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 07:52

Na okruhu v Suzuke sa začína druhá polovica piatkového programu Formuly 1. Dvadsiatka jazdcov už o ôsmej hodine nášho času bude môcť opustiť boxovú uličku a pokračovať v príprave na zajtrajšku kvalifikáciu a najmä na nedeľné preteky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193153/live-druhy-trening-na-vc-japonska-2025

No nazdar, to nám to pěkně začíná!

Doohan extrémna rana :astonished:

Snáď bude chalan môcť cez vikend závodiť.

Rozebírají to v TV, že snad za to možná ani nemohl, že to nevypadá na jezdeckou chybu.

Doohan svůj odchod hodně urychluje. :neutral_face:

1 Like

Když se ho budou chtít zbavit tak to stejně udělají, otázka bude jenom kdy.

1 Like

Tak toto Jack fakt nepotreboval sakra. Chudáčisko :no_mouth:

1 Like

Nemusela byt jeho chyba. Taka divna nehoda, tazko zatial povedat.

Ale je pravda, ze Flavio sa s nim asi maznat nebude. On bude chciet Colapintove juhoamericke money.

1 Like

Je mi líto těchhle kluků, kteří jsou tam takoví chtění-nechtění, s věčným nožem na krku se špatně dělá cokoli.

2 Likes

Já vím. Jenže já Doohanovi docela fandím a každý takový incident i když nemusí být jeho chybou mu vůbec nepomáhá.
Stačí aby neměl k vozu důvěru a hned bude jezdit pomaleji.

Je otázkou, jestli ho vůbec doktor pustí o tomhle víkendu dál.

Mal by ho kto nahradit? Ci uz asi neni moznost?

Presne tak. A obzvlášť Jack u Briatoreho. Ten ho v podstate nechcel nikdy.
To vyzerá ako by mu bloklo koleso.

Teď říkají, že možná nebylo zavřené DRS a auto se utrhlo, to by mohla skutečně být jeho chyba. Ale těžko říct, určitě se to dozvíme.

Více práce budou mít doktoři s jeho vozem. Ten asi spotřebuje hodně gázy a sádry.
Sned je Doohan zcela OK.

Rezervní jezdci u Alpine jsou Paul Aron, Rjó Hirakawa a Franco Colapinto.

Podle záznamu letěl až moc rychle.

Urcite sa dozvieme viac. Pozerám to na mobile a tam to vyzerá všelijako.

DRS se automaticky musí uzavřít mimo detkeční zónu. Takhle s tím tymy pracují dlouhodobě, pokud se neuzavřelo, tak je to spíš technická chyba

Ryo vlastne jazdil prvy trening, uz som si to pozrel. To by bola pekna japonska rozpravka. Skuseny jazdec, profik z WEC, kvalitativne asi lepsi nez Doohan i Colapinto.