LIVE: Druhý tréning na VC Emilia Romagna | Magazín F1 - F1online.sk

Prvý tréning na víkendovú VC Emilia Romagna priniesol množstvo chýb a výjazdov mimo trať. Podarilo sa už tímom vyladiť nastavenia? Uvidíme v priebehu nasledujúcich minút. Na programe je druhý voľný tréning.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153948/live-druhy-trening-na-vc-emilia-romagna-2

Tento nový inžinier mám omnoho lepší pocit. Mi príde fakt viac sebavedomí

2 Likes

Oni vůbec vypadají dobře, tak nějak klidně postupují dopředu. Jenom ten Lewis mi tam pořád nějak nesedí, a to ho přitom fakt uznávám!

2 Likes

Zatimm RBR nevypada moc silne. Ze by Newey slapl s tou evoluci vedle? Mozna z RBR neodchazi, ale utika.

Teda, kdyz jsem minulou a predminulou sezonu poslouchal Hamiltona, myslel jsem ze blbne, kdyz rika, “auto je dobre, auto je spatne, auto se meni kazdym okamzikem a nevim proc”. Ted ma RBR par veci z Mercedesu a ja posloucham Maxe, jak rika “je to hrozne, je to dobre, jezisi co se deje je to hrozne”. No jsem zvedav co z toho bude.

Myslim ze Max se na titul jeste nadre a rozhodne ho nema lozenej. Je videt, ze nemenit pravidla je nejlepsi zpusob jak potlacit dominanci.

A nebo se třeba AN na letošním autě už moc nepodílel a proto to tak vypadá … přece něco takového říkali že to bude ztrátat, ale ne až taková …

Ne tuhle zmenu prosadil on. Ale soucasne tvrdi, ze toho moc nezmenili. Ale Mercedes ataky porad tvrdil ze v bocnicich to neni a voila.

@Hedgehog

1 Like

@Hedgehog XD toto je moc true

no tempo vyzera slubne, uvidime, ci bude pole

No vyzera to zatial zaujimavo.
Ferrari balik vyzera jednoznacne silny a pravdepodobne caka RB klucova noc najst recept na ich problemy, lebo tolko chyb co Max pocas treningov urobil sa len tak nevidi a najma na softoch sa vyslovene trapia, cize Ferrari, najma Charles, posobi ako favorit na PP, az zajtra uvidime ci aj na vitazstvo vo VC…
Ak by sme mali sprintovy format s iba 1 FP, tak Ferrari jasny favorit, ale zajtra sa to moze zmenit.
McLaren zatial nepodcenovat, neukazal plny potencial a Mercedes sa javi tiez lepsie (aj ked to sa im uz vela krat v piatok stalo a potom pohoreli), no na uplne celo to urcite nevyzera…
AM zrejme zostal cca tam, kde bol, co je na velky upgrade sklamanie.

Desátá příčka Astonu Martina? :person_shrugging:
Zatím jsme bez názoru.

No, tvl. Ten Piastriho stint je hodně slušnej :-PPP Na tvrdejch…
Je to teda v závodním režimu super vyrovnaný. Třesu :smiley:

RedBullu jsou určitě blíž. :face_with_hand_over_mouth:

No RB je určite bližšie ale neviem či sú úplne najrýchlejší

Už se pořád opakuju, a zase je to tady - zatím dost nevypovídající :smile: . Jo, Ferrari se mi líbí, McLaren taky, rozdíly mezi piloty zatím netřeba moc řešit, RB trochu zaostává, ale taky nic nového… Řeknu to takhle - Júkimu fandím, ale když je třetí, tak zatím nevíme nic. I když je na kolo dost rychlý, tak tam reálně nepatří.

V zavode si to asi rozdaji Mclareny a Ferrari.

Japonec nakonec ukazuje že to není seřazeno podle kostelního pořádku.

Je to tak. Ale to ze McLaren a Ferrari tam jsou, je jiste. RBT tam zatim neni. Mercedes, no je na tom lepe.

Neprijemne pro RBR je, ze jsou relativne rychli na medium a pomali na softech. A mevypadaji dobre ani s plnym autem. A RBR nema ve zvyku svoji vykonost schovavat. To neni Mercedes predchazejici ery.