LIVE: Druhý tréning na VC Emilia Romagna | Magazín F1 - F1online.sk

@Hedgehog RP
image

1 Like

Pamatuju tréninky, kdy RB vůbec nevyjel na červených. Mercedes vypadá lépe, ale nevíme reálnou formu právě RB a taky se nám polovina McLarenů a Ferrari toulá vzadu (trochu opravuju, Sainz šestý, to není takový rozdíl), což taky zkresluje. Takže se těším na zítřek :slight_smile: .

1 Like

Najlepší z Redbulov zatiaľ Tsunoda, to čo sa robí.

To vypada na tajnou dohodu RB vs FIA.

Pred týždňom si písal ako sa Xavi zlepšil :joy:

Sedí nesedí. Je to spojenie dvoch najúspešnejších “značiek” v F1. Zlatá baňa a podľa mňa čisto marketingový ťah. Na druhú stranu si myslím, že to bude pre Lewisa skutočný impulz, který strašne potrebuje a ešte ukáže, že nepatrí do starého železa.

To je pravda. Mám jenom trochu obavy, aby to nevedlo k přehnanému napětí mezi dvěma alfami. Ovšem taky se těším, uvidíme.

1 Like

Ťažko povedať, nechajme sa prekvapiť. Tiež si neviem predstaviť ich koexistenciu, ale snáď budú chlapci rozumní.

1 Like

no zlepšil sa a to nejako sa neguje? Prsote tento je od začiatku viac konfident. Xavi sa zlepšil to bolo vidieť.

Xavi je matlak prvej triedy. Nerozhodný, neschopný okamžitej odpovede a reakcie a v neposlednom rade stresak. Nikdy som neprechovaval žiadne sympatie pre tohto španielskeho matlaka a on ma v tom víkend čo víkend utvrdil.

1 Like

Doslova každý tvrdil, že Xavi sa zlepšil. Ale dostal povýšenie.

Neviem kto každý, nič podobné som nezachytil. Ak myslíš, že bol povýšený, ok nebudem rozporovať. Ta španielska stopa sa pod Fredom pomaly a isto zmenšuje.

Paradoxne sám Leclerc povedal, že v 2022 z ľudí na pit wall veril iba Xavimu lebo ten bol mimo Sainzovho influence nie ako Binotto, Gene atd

Leclerc stále bránil Xaviho, ono mu nič iné ani nezostávalo. On je Xavi v celku sympaťák, ale až budeš raz pracovať, sympatie pôjdu bokom a kvalita bude hrať prim. Xavi bohužiaľ nemal tu kvalitu.

Leclerc je taková alfa, že dělali strategie podle pomalejšího jezdce a ještě pak podle něho začali dělat vývoj. :face_with_hand_over_mouth::grin:

1 Like

McL to asi vytočil

Leclerc musí ukázat, že alfa je, nemá na co čekat. On po odchodu Seba moc zmoudřel a má pro všechno pochopení, nevím, jestli je to úplně dobře. Teď musí chytit příležitost a jít za ní, věřím, že má na to, aby bojoval o titul. Samozřejmě s odpovídajícím autem a podporou, to je jasné.

Niečo nám napovie už zajtrajšok, zatiaľ to vyzerá pozitívne. Kiež by sa zopakoval rok 2022 a počiatočná “dominancia” Ferrari, aby ich RBR po upgradoch rozdupal, akurát v opačnom garde.

On v podstate nemal inú možnosť než byť ticho a čakať až nastanú zmeny, ktoré sa aktuálne prejavujú. Podla mňa ho určite ovplyvnil aj Seb,predsa je to inteligentný človek, ktorý niečo dokázal a vie ako sa veci majú, má rodinné zázemie a vie, že F1 proste nie je všetko.

Leclerc si prv musel pochopiteľne nájsť tú prvú prv medzi ženami. To má, kúpil psa a tento rok je viac taký relaxed mi príde.