LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Otvarame stary rany. :smiley:

Preco si sa nevratil na temneho? Ci tam bola perma?

1 Like

Kanálový tým se pouští do demoličních prací?

1 Like

Ferdo je čas, aby si začal nadávat na práci Arabů

Už mě předběhl @Situs

1 Like

Pozri, keď ti to vyhovuje takto, I don’t care. Ja som to písal len v dobrom úmysle pretože si rozumný. Ukázal si to tu pri viacerých témach a viacerých názoroch. Preto mi príde toto úplne zbytočné ale tak tvoja vec. Len sa potom nečuduj prečo fóru klesá úroveň. Momentálne je to aj kvôli tebe.

2 Likes

Vypada, ze to bue letos zase o jednom aute :technologist:

To, který stihne přejet kanál, jako první a ostatní mají smůlu?

Čemu se divíš, píšu vám to tady už skoro rok.
Na co sáhne ten mamlas, to se rozpadne.
Snad to už pochopíte asi po 20 letech úmorného fandění :slightly_smiling_face:.
Najděte si někoho lepšího, třeba Čoua.

Beriem tento tvoj pohlad, no z mojho pohladu nie som ten co tu zacina hadky ani nic. Ale ked tu kazde rano do teba niekto len tak utoci uplne mimo temy, tak uz u mna prekypel pohar a nenecham si to (ako pisem, kazdy sme iny). :slight_smile:

Nie som sam s nazorom, ze hlavny problem fora je Hogr. To, ze tomu prispievam tym, ze neignorujem jeho utoky beriem, v tom mas pravdu. Ale ked uz aj niekto ako Ferda sa na adresu Hogra vyjadri, ze je to “ulhana spina”, tak to o niecom svedci. Naopak ja som tu konflikt nemal s nikym okrem Hogra so Situsom. :slight_smile:

Kryt odtokového žlabu musí přišvajsovat.

2 Likes

IMG_3611

2 Likes

Tu sa nazory menia zo sekundy na sekundu na zaklade o nicom nevypovedajucich testov. Predvcerom fanatizmus a ideme na #33 a Aston bude cierny kon, vcera zabalili sezonu lebo RB a dnes uz je Aston srot a najpomalsi tim. :smiley:

1 Like

Jo, Sainz ma urcite zase neco v rukavu :face_with_spiral_eyes:

“Nejsem ten, co tu vyvolává hádky a nejsem problémem diskuze”.
Jestli si to neuvědomuješ, tak tyhle výplody vidí všichni a opravdu ne všichni jsou s tím ok, že takhle ničíš diskuzi, zase a znova.

2 Likes

Vždycky to začíná stejně Michale, každá diskuze

3 Likes

Leclercova podlaha je zničená pre Ferrari ranná časť testovania asi končí

Vegas dostal sodu za kanál.
A co kanálek? :grin::+1:

Mám s tebou vlastní zkušenost z dřívějška, jak reaguješ na cokoliv, co není v souladu s tvou pravdu. Od té doby ti píšu zcela minimálně, protože takové typy, jako jsi ty, dobře znám a vím, že to většinou s vámi nikam nevede. A když dám zapravdu nějakému tvému oponentovi, jsi to ty, kdo se mě snažil vtáhnout do hádky. Tolik k tomu šíření toxicity. Ty vidíš chybu jen všude okolo. Před chvílí tu někdo napsal, že musíš reagovat skoro na všechno a na každého, a způsob, jakým to často děláš, rozpoutává ty spory. Nejdřív se nauč uznat, že nejsi neomylný, a nedávej ostatním kázání ohledně sebereflexe. Trocha nadhledu prospěje všem. That’s all.

2 Likes

Kluci, když nic nezměníte, tak těžko můžete očekávat jiný výsledek, zkuste tu neútočit a příspěvky, které se vám nelíbí, tak ignorujte