LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

ja neznameho, ty uz si tu celebrita.

3 Likes

Ani netusim heslo. Ani som to neriesil vlastne :man_shrugging::joy:

To jsou ty jejich mentální zkratky.
Paměť mají jako akvarijní rybička a potom neví, co psali včera.
Tahle sezona bude tady na fóru moc zábavná s těmi jejich plačícími příspěvky a pohádkami o hrdinném Alonsovi co KDYBY dostal pořádné auto, tak by všem ukázal.
Těším se moc.

To je pravda, kde je hall of fame?

Hviezdna rota f1online. Zatiaľ jediný člen je Honzík. :smiley:

A teraz daj ten, na ktorý bola toto reakcia. :smiley:

Když se změníš i ty, tak to taky bude taky jiné. Nemáš rád když ti někdo rýpe do astonu nebo Alonsa ale ty do RB budeš rýpat neustále. Dokážeš vést diskuzi na úrovni, máš přehled o F1 a dění, ale baví tě prostě rýpat a provokovat, pak se toho někdo chytne a reaguje. Pak nám to takhle celé tady vzniká, když se tomuto vyhneme tak věřím, že i Jos bude méně ofenzivní

4 Likes

Jos nie je nikdy prvý ofenzívny. Všetko to začalo argumentačnými diskusiami, ktoré títo dvaja nezniesli, lebo boli úplne mimo a celé fórum bolo na mojej strane. Tam je pôvod útokov na mňa a Honzíkových komplexov a zvyšok je história. :smiley:

Nezbyva nez konstatovat, skoda ze Hamilton nesedi ve Ferrari uz letos :bowing_man:

1 Like

Aláh ztrestal ty co jezdí mimo trať.

2 Likes

Tak jsem si ro přečetl, fakt díky :smile: Ignoruji ho abych se jeho hovadinám plné žluči vyhnul. Dobře že Michal824 k tomu říká své, ne pro to kdo je na jaké straně ale proto co je špatné :+1: Podle mě nemá smysl s Josem nebo s Robotem ztrácet čas. Abych nikoho neobtěžoval svou obranou tak je ignoruji. Podle mě to funguje výborně a má to na ně očividně ničivý a destrukční dopad. To že o mě stále píše i když je ignoruji tak dlouho, to je vidět jak pošahaný jsou :smile:

1 Like

Co znamenajú konkrétne stĺpce? :slight_smile:

prvy su lajky od ostatnych, druhy asi rozdane lajky, treti neviem co a posledny celkovy pocet prispevkov, vsetko za posledny rok.

Tiež som si myslel, ale nesedí to úplne. Sedelo by to možno do momentu kým som si nedal skrytý profil.

Kde si to vyhutal takúto tabuľku? :slight_smile:

@Lole omlouvám se vám dvoum, za moje “výbušné” komenty vůči vám. Ano, hodil jsem vas do jednoho pytle s Josem, který jede celou dobu za hranou. Díky za to, že dokážete takhle dát feedback bez útoků, takže ještě jednou se omlouvám. Nemám problém přiznat chybu, i když ano, někdy se seknu a jsem v domění, že jsem se nesekl, nemyslím si, že bych byl jediný, ale ok, i tak potom jsem schopný tu chybu nebo nepřesnost uznat. Co se týče rýpání, tak to opravdu beru, jako rýpání, který není myšleno špatně vůči týmu, jezdci nebo nevím ani komu, to je celý. S někým to jde v tomhle duchu diskutovat s někým ne. Každopádně na tohle fórum chodím diskutovat skrze F1 nebo něco zajímavého, zábavného, opravdu se tu nechci hadat a vytvářet prostředí, kde se nedá fungovat, to je k tomu asi vše co můžu napsat, doufám, že se to odrazí dál v dalších diskuzích

1 Like

No k tomu, že nie si ofenzívny. Píšeš, že reaguješ na Hogra lebo aj on na teba. Situs dal dobrý point, že jeho tu spomínaš a urážaš aj keď ťa on ignoruje. Takže nie je to také čiernobiele ako sa snažíš navodiť :slightly_smiling_face:

1 Like

Může přestat Ferrari ničit trať a přestat najizdet na kanály?

2 Likes

Zrovna když Alonso vyjel na veledůležitý stint :slightly_frowning_face: Vše ztraceno :man_facepalming:

1 Like

Víc pláče kvůli Alonsovo neschopnosti, prosím :grinning:.