Už to jde posílat Elkannovi s Vasseurem.
Dobrý, tak tu bude další spygate
Ty se o to nepřeš, přesto útočíš na mne a zastáváš se Jose za každou cenu. Sorry, ale já tu nevytvářím radoby parody účty, já tu nezačal hrubě urážet a ani nekomolím něčí nicky, protože souhlasí s protinazorem. Přebere si to jak chceš, klidně si v tomhle nalhávej dál, ale problém není v tom, že já bych něco začal, stačí se podívat na příspěvky v teto diskuzi od začátku
AM bude nejpomalejší tým?
Posledné obdobie tu ale padajú urážky hlavne z tvojej strany tak ako si sám písal, že nechceš toxické prostredie tak teraz ho sám vytváraš.
Hento mi nemusíš pripomínať, ja si to pamätám všetko čo sa tu na fóre dialo a preto som ti veľa krát dal sám za pravdu. Lenže tak ako oni prestrelili, tak si prestrelil aj ty. Ja ti nepíšem preto aby si tu nebol alebo nereagoval. Pokojne. Ale čo tak sa vrátiť k starým časom kde keď už si na Hogra reagoval tak vecnou kritikou a argumentami a ver mi, že väčšina to tu ocení. Ja sám.
Ty sám si písal, že dokážeš fungovať na báze otočme list. Tak to urob. Pretože urážky nikomu nepomôžu. Viac krát som sa snažil prehovoriť aj Hogrovi, teraz je asi čas u teba no a neber to v zlom, skôr ma už nebavia tieto prestrelky na fóre. Ak niečo pokojne napíš správu a môžeme si to vysvetliť mimo fóra
AM je ztracený, kdyz vývoji šéfuje Alonso.
To zdaleka ne .
Tak už víme, proč Mercedes propadl, protože odešel VB a vývoji šéfoval Ham
Co mi to jen připomíná.
Teď technický ředitel dával interview pro F1tv a celkem zajímavě popsal, že teď vubec zjišťuji, jak se monopost chová, že k nastavení se dostanou nejdříve zitra odpoledne, jako vylaďování
Nikdy sem neprídem ráno s tým, že idem riešiť Hogra. Ale každé ráno napíšem nejaký komentár k téme a od toho komplexa hneď útok na mňa.
Príklad z dnes:
Toto sú tie jeho diskusie k F1.
Všetci vidia, že je to stroskotaný online hero a zákerný provokatér. Už aj niekto ako Ferda sa dopracoval k tomu, že mu tu písal urážky. Takže nie je to o mne.
Dal si ma do ignore listu na príkaz Shitnera a odvtedy reaguje na moje príspevky ešte viac a nikdy nič k téme, vždy len jeho komplexy.
Takéhoto chudáka sa uraziť nedá, to je opis osoby.
Proč je Red Flag?
Úlomky na trati
“Keby včera Gasly nezdržal Ricciarda, zajazdil by druhý najrýchlejší čas,” reportuje športový poradca Red Bullu Helmut Marko.
Tak asi nič no… snaha bola
Tak Alonso dnes asi skončil. Skvělý mít jen 3 dny testy a pak koukat na opravy kanálků
Nesledoval som teraz chvíľu, čo sa stalo?
Maj tam problém na konci obrubníku, typuji uvolněný kanálek nebo odtoková mřížka. Leclerc tam projel a něco tam odlítlo.
Mame na to skratka iny pohlad. Keby takto dennodenne provokoval teba mozno by si reagoval inak. Kazdy sme iny. Ale evidentne uz to nedava ani @Dietrich_Reimann @Lole a dalsi.
Papa jos dafuq