Lichotí mi, že ma prirovnávajú k Hamiltonovi, priznal Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Nováčikovská sezóna Oscara Piastriho bola najúspešnejšou od čias premiérového ročníka Lewisa Hamiltona v F1. Nie je preto žiadnym prekvapením, že je Austrálčan v posledných týždňoch prirovnávaný práve k britskému priam už legendárnemu pilotovi. A ako samotný mladík priznáva, vonkoncom mu to neprekáža.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/136707/lichoti-mi-ze-ma-prirovnavaju-k-hamiltonovi-priznal-piastri

Tento článek se nelíbí uživateli @PUFF

1 Like

Tak nevadí mi, že ho přirovnávají k nejlepšímu pilotovi všech dob. Avšak se Piastri k 2007 ani nepriblížil.
Norris byl o 2 levely jinde.

1 Like

Prej nejlepší pilot :grinning: nepřihlížil, protože Piastri neměl nejrychlejší auto půl sezóny a neměl od koho brát high top level setupy

Nedalo mi to a msel jsem Alonsisty a Schumacheristy tím :heart: aspoň trochu poškádlit. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Prosím Tě, tyhle výroky se nedají brát vůbec vážně. Ať už se týkají Piastriho nebo třeba Russella v článku vedle. Doba si prostě žádá silná a úderná vyjádření, víc v tom netřeba hledat. Piastri je talent a měl dobrou sezónu, ale to ještě samo o sobě nic neznamená. Taky může být za rok-dva všechno jinak (nebude mít dobré auto, přijde špatný přestup, cokoli) a ti samí lidé budou říkat úplný opak…

Piastri měl hezkou sezónu. To neříkám. Ale vystřelenej z kecek jako třeba z Leclerca v Alfě fakt nejsem.

Piastri měl 3-4 závody kolem poloviny sezóny fakt silný. Úvod (ok) a konec slabší.
Lando mu absolutně na konci nedal čuchnout.

Díky těm teátrům před vstupem jsem čekal o dost víc. :wink::grin:

Tiez si myslim ze hamilton nieje GOAT ale iba najúspešnejší :sunglasses::joy::handshake:

Tak to já nemůžu říct, pro mě celkem splnil očekávání a na nováčka podával určitě dobré výkony. Myslím, že lidi mají někdy sklon mezi dvojicí jezdců zaujímat krajní polohy buď/anebo a při vyzdvihování Oscara začali trochu podceňovat Landa. Přitom je to špi.čkový jezdec se zkušenostmi a to, že zatím na něj Piastri neměl, nic moc neznamená.

Nikdo není GOAT, to je celé úplný nesmysl :slight_smile: . Nic jiného než úspěšnost se objektivně posuzovat nedá, a bývá zvykem například tomu, kdo byl v sezóně nejúspěšnější, tj. vyhrál, říkat “ten nejlepší”. Ale to bychom se zase zamotali do mockrát řečeného :smile: .

3 Likes

Ved ja som totožného nazoru ako ty :joy: takže plne súhlasím :handshake:

1 Like

Není to nesmysl.
Jako je v tenisu goat Federer, v motorkách Rossi, ve fotbale Messi, v snookeru Sullivan nebo v hokeji McDavid, tak F1 to je Hamilton.

1 Like

Ale tak když myslíš :smile: .

Někdo musí být nejlepší.
Však by to byla nuda, kdyby ne. :wink::grin::grin:

Myslel asi djokovic, rossi, ronaldo/pele, gretsky, a schumachera :man_shrugging:

1 Like

Kdepak, on myslel Björn Borg, Franta Štastný, Pelé, Jágr a Fangio :smile: .

2 Likes

No vidíš a pak, že to nejde. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1 Like

Toto je uplne fuk… kazdy ma svojho… Haha

To je pravda.
Alonso měl také docela dobré první sezóny a potom se z něj stal na několik generací neviditelný škůdce, kterého nikdo nebere vážně dodnes.
Totálně zbytečná kariéra která může zaujmout jen podivíny.

Teď by mě fakt zajímalo, co čekáš, že Ti odpovím. Zkusím to neutrálně - debatám o Alonsovi se vyhýbám, takže sorry.