Ani mě nenapadlo čekat odpověď, když jsem nepoložil žádnou otázku.
Ale děkuji.
Piastri je dobrej, jsem zvědavej co předvede příští sezonu. Vedle Norrise to lehký mít fakt nebude. Bodově by mu měl být rozhodně blíže než letos.
Těžko srovnávat s dobou masivního testování. Lewis měl natestováno fakt hodně.
Myslím si, že zrovna Piastri si na nějaké testování/netestování stěžovat nemůže.
Na dnešní dobu mu bylo umožněno testovat měrou vrchovatou.
Však Alpine někde říkalo, že jeho testování je vyšlo na 1,7m eur.
V klidu. Uvidíme další rok.
Fakt je, že na tohle se zapomíná. V Alpine do jeho přípravy hodně investovali a moc hezky jim neoplatil. To je život…
Piastri bude mít najeto to co měl najeto Ham před jeho první sezonou asi až za 4 sezony
Na druhou stranu Piastri nebyl pod smlovou a už 2022 seděl na lavičce, než mu dají místo, čekat, než se Alpine rozhoupe taky mohla jeho kariéru zabít
Vždyť Ham 05, 06 a 07 najel v testech to, co letos jezdci nestihli ani odjet za celou sezonu
To je pravda. To si musí každý srovnat sám se sebou, rozhodl se takhle, ať mu to přinese štěstí. Zatím se mu to vyplatilo, finančně to, co do něj Alpine dali a nic za to nedostali, a výsledkově letos taky.
Ja si myslím že ho Mark Webber časom pichne do RB.
Perezovi uz po dalsej sezone predpokladam nepredlzia, tak ked sa Piastri dokaze dalsiu sezonu adekvatne zlepsit, mohlo by sa mu crtat miesto uz v roku 2025. Myslim si, ze Norris by bol lepsi kandidat, pride mi skor nepravdepodobne, ze Piastri sa mu dalsiu sezonu bude vediet vyrovnat, aj ked ocakavm, ze sa priblizi. No Norris nevyzera byt odchodu do Red Bullu prilis nakloneny.
Ale aj pre Piastriho bude v tomto smere rozhodujuca forma McLarenu, ak nadviazu na zaver tejto sezony, nemyslim si, ze bude mat chut odchadzat.
Potom Red Bullu asi nezostane nic ine, nez siahnut po Ricciardovi, co je vzhladom na to, ze ten poriadne nestaci ani na Tsunodu, vskutku zufale riesenie s lahko predvidatelnym vysledkom. Ale na druhej strane, podobne zufale riesenia boli v podstate aj Gasly, Albon a Perez. Ani top timy si nemozu vzdy vyberat, Mercedes by stal pred rovnakym problemom, keby Hamilton v dohladnej buducnosti ukoncil karieru.
Posledných 5 VC = 14 bodov. Norris 69. S tlakom prišiel prepad.
Ja by som povedal, ze Piastri nesklamal, ale ani neohuril, buduci rok vsetci ocakavaju viac.
Mohli ponuknut kontrakt Vettelovi, (neviem, mozno ponukli a nedohodli sa), v kazdom pripade mi jeho ukoncenie kariery prislo, povedal by som, vynutene. To bol kvalitny pilot, ktory aj ked uz nejazdil top ligu, mal stale co ponuknut. Piastrimu bude 3 roky trvat nez sa dostatne (ak sa vobec dostane) na Vettelovu uroven ked odchadzal do dochodku. Cunoda, Gasly, Ocon, Stroll, Saergant, Zhou, Schumacher sa na tu uroven nedostanu nikdy a veselo jazdia.