Odhaduji, že Otmar ukázal prstem na všechny neduhy uvnitř Renaultu a proto se stal nepohodlným. No a každý kdo Otmarovi přitakával letěl taky.
Nakonec nechali žezlo v rukou Faminovi, který měl jen dočasně zalepit díru, ale žádnou pořádnou plastelínu místo Otmara nesehnali. A po dnešní kvaldě ani neseženou.
Možná Steiner by se mohl nabídnout. Ten je na ocas na konci pole zvyklý.
Očekával jsem, že loňské vydobytky (ušetřené peníze a prostor v aerotunelech) použijí efektívně pro vývoj letošního vozu.
Jak se zdá, tak veškeré prostředky promrhali imitovaním práce.
Já ani nevím, jestli je hlavním motivem přímo na týmu vydělávat. Mně připadá, že by Renault chtěl mít takové svoje Ferrari, ale nevědí jak na to a čekají, že se to nějak udělá samo, nejlíp bez pořádných investic.
Pokud chtějí šetřit, tak si právě Szafnauera měli nechat. Ten uměl pracovat s málem a byl na to zvyklý.
Dnes vidíme, že davy lenochů vyštválo svého drába ještě dříve, než než zvednul svůj bič.
pocas Bouliera boli dvakrat po sebe piati, a potom 2x stvrti. potom Boulier odisiel k McLarenu. Na stvrte miesto este siahli pocas Abiteboula. To sa im malilo spravili zmenu a islo to razantne z kopca. Rosi, Szafnauer bolo podla mna najhorsie vedenie. Famin nie je lider jemu to nejako prischlo po vyhadzove Rosiho.
Ryba smrdi od hlavy a Renault evidentne nema zaujem investovat.
Razantně z kopce to s nimi jde teď. Špatně na tom byli taky v r. 2016 (9.), jinak od té doby pořád oscilují kolem 5. místa, jednou čtvrtí pak byli jako Renault v r. 2018 (Abiteboul) a jednou jako Alpine v r. 2022 se Szafnauerem. Horší je, co dál, jestli vedení nemá trpělivost a zájem dát peníze. Jinak se špatné auto postavit může, to se stane.
nezaujem uspiet bol jeden z dovodov preco stratili Redbull. Evidentne je to tam stale.
No, to máš blbý.
Přijeď, jinak to ze mě nedostaneš.