Len hmotnosť a motor stoja Alpine pol sekundy na kolo | Magazín F1 - F1online.sk

Odhaduji, že Otmar ukázal prstem na všechny neduhy uvnitř Renaultu a proto se stal nepohodlným. No a každý kdo Otmarovi přitakával letěl taky.
Nakonec nechali žezlo v rukou Faminovi, který měl jen dočasně zalepit díru, ale žádnou pořádnou plastelínu místo Otmara nesehnali. A po dnešní kvaldě ani neseženou.
Možná Steiner by se mohl nabídnout. Ten je na ocas na konci pole zvyklý.

Očekával jsem, že loňské vydobytky (ušetřené peníze a prostor v aerotunelech) použijí efektívně pro vývoj letošního vozu.
Jak se zdá, tak veškeré prostředky promrhali imitovaním práce.

1 Like

Já ani nevím, jestli je hlavním motivem přímo na týmu vydělávat. Mně připadá, že by Renault chtěl mít takové svoje Ferrari, ale nevědí jak na to a čekají, že se to nějak udělá samo, nejlíp bez pořádných investic.

Pokud chtějí šetřit, tak si právě Szafnauera měli nechat. Ten uměl pracovat s málem a byl na to zvyklý.

1 Like

Dnes vidíme, že davy lenochů vyštválo svého drába ještě dříve, než než zvednul svůj bič.

pocas Bouliera boli dvakrat po sebe piati, a potom 2x stvrti. potom Boulier odisiel k McLarenu. Na stvrte miesto este siahli pocas Abiteboula. To sa im malilo spravili zmenu a islo to razantne z kopca. Rosi, Szafnauer bolo podla mna najhorsie vedenie. Famin nie je lider jemu to nejako prischlo po vyhadzove Rosiho.
Ryba smrdi od hlavy a Renault evidentne nema zaujem investovat.

Razantně z kopce to s nimi jde teď. Špatně na tom byli taky v r. 2016 (9.), jinak od té doby pořád oscilují kolem 5. místa, jednou čtvrtí pak byli jako Renault v r. 2018 (Abiteboul) a jednou jako Alpine v r. 2022 se Szafnauerem. Horší je, co dál, jestli vedení nemá trpělivost a zájem dát peníze. Jinak se špatné auto postavit může, to se stane.

nezaujem uspiet bol jeden z dovodov preco stratili Redbull. Evidentne je to tam stale.

2 Likes

Já zapomněl dát cancel. Mě z tebe švihne… :smiley:
Takže mi dlužíš 25.98€… :stuck_out_tongue:

No, to máš blbý.
Přijeď, jinak to ze mě nedostaneš.