Len hmotnosť a motor stoja Alpine pol sekundy na kolo | Magazín F1 - F1online.sk

Přesně tak, tohle je na roky, pokud vůbec na nápravu dojde. Rozprášit tým je jednoduché, ale sestavit ho, aby fungoval, je úplně jiná věc :woman_shrugging:.

1 Like

Nevím no…
Vím, že nemám motor a že v garáži ztrácím ty jejich 0,3s… tak tam nenaplácám dalších 10kg, abych ztrácel 0,5s a to ani nevyjedu z garáže… Fakt ostuda.

Všechno nejsou motorové tratě.

Jenže motor nedělá 0.3s na kolo. Nekde jsem četl, že ta ztrata byla nadhodnocena a reálně je to 18hp. Což taková šílenost není. Ale s tou váhou, to je prostě nezvladnuta práce na šasi, to není nic jiného

Před 2 měsíci ale Gasly mluvil o francouzské hymně :open_mouth: Asi chyba v překladu :thinking:

1 Like

Nemluvil o bílé vlajce? :thinking:

Ale oni mají od A-Z nové auto třeba jako Mercedes. Neřeknu, kdyby to bylo staré auto…
Mercedes je prý pod vahou a i prý díky tomu si tam dali ty 2 ukotvení na zavěšení…

Ručníku? :smile:

1 Like

Ale z roku 1789 ne?

Francouzské ego jen tak neshodíš :wink:

Ten rok vztahuješ k ručníku nebo francouzskému egu? :thinking:

1 Like

Asi tak všechno… :slight_smile:

Rozprášit Famina žádnou ztrátou být nemůže.
Může být chytrý vědec, ale ve všech oblastech absolutně nepoužítelný.
Kdyby aspoň uměl nahánět holky jako Horner, ale obávám se, že by ani to nezvladl a dokonce ani na whatsappu.

Další žolík ve hře :muscle:

1 Like

Druhej Newey :thinking::grinning:

Asi je chyba na mém přijímači, ale já jsem pořád nepochopila, proč udělali vloni v polovině sezóny takovou čistku. Určitě si šéfové představovali lepší výsledky, na druhou stranu se vloni většina týmů bezradně motala, to by musely padat hlavy všude kromě RB. Jenom doufám, že zodpovědný člověk je spokojený s výsledkem svojí práce.

Protože management nefunguje, jsou kratkozrací a vyhodili všechny místo toho, aby si přiznali, že chyba začíná právě u nich

Hele Ferdo, loni si psal po tom co Alpine ze 4 místa spadlo na 6 že už nemaj kam spadnout. Vysvětlíš to? :thinking:

1 Like

Jako, jsem zvědav co tam rozehrajou teď za partii. Národní tovární tým na chvostu, to je slušný nářez.

2 Likes

Nebo pan generální ředitel sice vyhlásil pětiletku, ale neumí do pěti počítat. Teď se to bude moct naučit, a ne jenom do pěti, ale i do vyšších čísel :frowning: .

1 Like

Tak 24% vlastní herci a hvězdy… Takže o peníze asi není nouze…
Akorát je otázkou zda do toho chtějí prachy dávat…
Vidím to tak, že to mají jen jako dojnou krávu.
Motorsport byla vždycky láska, která stála miliardy.
Vydělávat peníze nikdy nebyla hlavní motivace… protože kdyby to hlavní motivace byla, tak už by žádný motorsport nikde neexistoval.