Leclercova vysielačka pobavila fanúšikov, inžinier ho totálne zmiatol | Magazín F1 - F1online.sk

Pěkný notebook.
Sice nepochopím, proč má v 2021 512gb v základu (moc dobře to chápu), ale jinak fajnovka pro středně náročné.

niekde setrit museli ked tam drbli 144hz na FHD :smiley:

Uznavam a suhlasim :face_vomiting::joy:

Vacsina… Ale este by si sa mal pozriet na HP OMEN / VICTUS herny ntbk… To su celkom pecky

Edit: nieco ak by si mal záujem :joy::joy::joy:

1 Like

Aha uz si spomenul victus :ok_hand::ok_hand::ok_hand::joy:

1 Like

treba im ale nechat, ze pred cca 6-8 rokmi to bola u nich tragedia z pohladu chladenia, to boli apache vrtulniky doslova

Aby zatlačili ešte viac na pílu:

To moze byt ale ja som notebooky nikdy nerieskl. Pred 6-8rokmi som mal naslahanu zostavu. Gtx1080ti. I7-4790k. 32gb ram 2gb ssd disky… A potom zena otehotnela :man_shrugging::joy::joy::joy:

3 Likes

v Cesku si takto mozes zobrat na “operak” herne PC a kazde dva roky mas nove: D za mna dobry shit

Vo firme využívame Alza Neo, nie je to až také tragické. Keď nám odišli mogbuky (Microsoft poslal aktualizáciu, ktorá ich brickla), dostali sme obratom nové. Súkromne by som do toho ale nešiel.

Zrovna uvažujem na herný NTB kvôli VŠ. No voľba značky je daná pevne Ferrari xd

1 Like

Prečo? Ak smiem vedieť.

Rozmýšlal som totižto nad mobilom tak :slight_smile:

Vo firme mi to dáva zmysel. Dáta sú v cloude, takže vymeniť mašinu do 24h je ľahké a rýchle. V slovenskej pobočke nemáme ajťáka, takže je fajn to odoberať ako kompletný servis.

Súkromne telefón… Napríklad iPhone 15 Pro Max stoji cez Neo cca 50€ mesačne. Telekom ho má za 700€ jednorázovo + 33€ splátka + 33€ neobmedzený paušál. Po troch rokoch sa to vyrovná, no s NEO nebude tvoj a nemôžeš ho ešte predať na aftermarkete za vysoké stovky €.

Mne tento spätný leasing dáva zmysel skôr pri firmách. Hlavne teda pri IT technike a najviac pri autách.

Jasne, ja vidím hlavne výhodu v “mám nové a nestarám sa”.

Tak isto ako operatívny leasing pre sukr. osoby na auto, akurát proste ponuka na SK je slabá…

Pravda, v tejto časti Európy je zvyk všetko vlastniť. Ľudia tieto služby objavujú pomaly, no ponuka sa pomaly zlepšuje :slight_smile:

2 Likes

Ve firmě potřebujete iPhone 15 Pro Max, že to dáváš za příklad? :grin: Wau. :eyes:

Sociálne benefity pri dnešnej fluktuácii sú dôležité :slight_smile:

Mne je to hlavne smutné z toho pohľadu, že operatívne leasingy (alebo whatever it is) v UK napríklad sú také, že si vieš dovoliť najnovšiu M2 v fullke.

Teda, možno je to poslednú dobu inak, ale keď som rozmýšlal nad zmenou auta (a spraviť zase krok ďalej) tak na UK fóre proste týpci išli do M2/M3 a pridali “pár” eur mesačne a ich auto predtým boli Rkové golfy :frowning:

1 Like

Ďakujem veľmi pekne.

1 Like

toto su tie odtiene modrej, ktore uvidime v Miami

a piloti pomahali navrhnut livery pre Miami

4 Likes

@Ferda

1 Like