Leclercova vysielačka pobavila fanúšikov, inžinier ho totálne zmiatol | Magazín F1 - F1online.sk

A příští rok black livery.

Na Planet psali, že prý úplně né.

1 Like

Černé Ferrari je taky hezké, ale dávám přednost červené. Aspoň je v poli poznat.

1 Like

Neviem uvidíme. Ale nespoja modrú (Oslava tej starej livery) a rovno aj HP sponsorship? Predsa len majú tiež hlavnú farbu modrú, je to US Firma a ide sa v US

Oproti čepici má HP hodně tmavou barvu.

Jensonův nový domeček.

takto, nie?

1 Like

2 Likes

Inak ten “nekonzistentný jazdec”
image

2 Likes

Two shades of blue will be used in Ferrari’s livery. Azzuro La Plata and Azzuro Dino. The former is a lighter blue and Azzuro Dino is a bit darker.

1 Like

@Hedgehog @Ferda presne ako kedysi mechanici Ferrari

3 Likes

3 Likes

Mikina supéér :slight_smile:

1 Like

tak Scuderia Ferrari HP

1 Like

Toto s fredom budu moct teraz z whatsappu pekne vsetko vytlacit na HP tlačiarňach a poslať fyzicky hornerovi :joy::joy::joy:

1 Like

pekne skrze DLHku, ze :grin:

Mám tiskárnu od nich a je to pěkný shit.
Jejich software je tragický. :smiley:
Notebooky taky tragický.

Asi žijou z toho, že dodávají ty velký tiskárny do firem.
Jinak jejich produkty pro plebs jsou tristní. :smiley:

ja som pred dvoma mesiacmi kupil HP Victus herne delo a som spokojny nadmieru :smiley: software tam mam vsak Victus nejaky, ten HP suite ci jak sa tomu nadava je strasna blamaz, to suhlasim

ale mal som aj predtym notebooky aj ine veci od HP a osobne som problem nemal

z vlastnej skusenosti viem, ze ked ma niekto problem s ovladacmi, je to skor problem windowsu ako toho daneho softwaru ale vynimky sa najdu

1 Like

Co to vlastně znamená herní pc od HP? …
Jakože je jen polep na case ne?

maju svoju “podznacku” jak ma Lenovo Legiony alebo LOQ, Msi ma svoje, Acer ma tie trapne Nitro, Asus ma TUF gaming, atd …

VICTUS by HP 16-e0020nc Shadow Black - Herní notebook | Alza.cz