To bych neudělal, se smát zoufalcovi jako ty. Je mi tě spíš líto :arrow_up_down:
Zase kóduješ v oBrnenčine alebo sa konečne učíš po anglicky?
Prosim touto cestou nie, to len nadalej podporuje zbytocne a nekonecne taborove vojny a ty dobre vies, ako sa klamari ucelovo snazili ma zaradit k vam “alzakom” (ironia ze ti, co tvrdia, ze tabory nie su, to nevymyslis), hoci sme si vymenili 0 DMs a ani nemame rovnakych favoritov, povymyslali si kadeco a lajcikmi navzajom sa v tom utvrdili Vecna debata 0 bodov…
Ja som nikdy nepisal, ze som jediny nestranny a ja mam vzdy pravdu a druhi len nazor, to je len dalsie ubohe klamstvo. Len sa snazim byt objektivny, v ramci moznosti ktore kazdy ma a byt vecny a slusny. Mnohi to vidia, iba par ludi z jedneho spektra ma stale potrebu utocit a zivit konflikt. A o utokoch a urazkach na moju adresu ani nehovorim, ale ako vidis, su taki co to podporuju. Ja to riesim dlhodobou ignoraciou, hoci to niekto stale nechape a pribudlo xy reakcii a novych utokov…
ale nebol to poradca pre vyvoj auta
aj fanusik musi mat trochu sudnosti a nemysliet, si take kraviny, ze jazdec alebo dokonca byvaly jazdec ktory jazdil naposledy par desatroci dozadu dokazu pomahat pri vyvoji auta
jazdci jednocho na to nemaju dostatocne schopnosti aby mohli vyvijat auto
auto vyvijaju inzinieri, jazdec dava spatnu vazbu
a ak bol lauda taky genialny tak preco ked bol sefom timu bol ten tim na smiech. preco z neho nespravil top tim, preco ten tim pod jeho vedenim jazdil pod moznosti z pohladu toho aky mal k dispozicii rozpocet?
zeby preto, ze lauda az taky dobry manazer nebol?
a jasne, ze mercedes o nom pekne hovoril, ved bol ich akcionarom, ale ja si to velmi dobre pamatam, ze preco ho tam zobrali a bolo to cisto pre jeho priatelstvo s berniem a preto aby vdaka tom zaistil lukrativnu CA pre mercedes co bernie odmietal, ale akonahle sa lauda stal akcionarom tak mercedes dostal 3 najlukrativnejsiu ponuku daleko lukrativnejsiu ako ovela uspesnejsi mclaren
Niki byl jedinecny.
trepes uz uplne blbosti
Nie to ty si tu vystupil s velkolepym vyhlasenim, ze RB sa prepadol ako nikto iny… Hore som ti to vysvetlil a zmohol si sa iba na zufalu polovetu
ano rb sa prepadol ako nikto iny
nebudem snad uz po milionty krat pisat, ze to je myslene, ze ako nikto iny bez zmeny pravidiel
toto sme v diskusiach uz riesili milion krat a ty tu niesi prvy den tak sa netvar, ze si nepochopil v akom kontexte to bolo myslene
keby to napisal niekto, kto tu je tyzden tak to pochopim, ale ty si si chcel len jednoducho zatrolovat
To ty tu trolujes, lebo niekto ukazal prstom na to, ze si napisal totalny bullshit… A v prvom rade tu nepis o tom, ze ja sa tvarim ze som nepochopil, ale skus pisat o tom, ze si sa ty dostatone nevyjadril a za hlaskou ‘‘RB sa prepadol, ako nikto iny’’ mas este schovanych vela dalsich keby, mozno, ak…