Leclerc: Zaujímalo by ma, kde sa vzala prevaha McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Ale my sa nebavime o dovode a nikde si nespominal zmenu pravidiel. Len si napisal, ze do je ba li svoje auto, ako nikto pred tym. Skoncila tam praca Neweya to je cele. Naco splietas zmenu pravidiel ?
Reagujem na toto iba. Nikde nerozoberam dovody preco sa ten prepad udial, iba ze sa udial.

Tak si odpusti dmtne reci na urovni zakladky

Dobre vieš, na koho ten celý komentár bol myslený od Raptora a o kom to zase celé je.

Tak ako vždy

6 Likes

To je ale Mattiho miestny bff, preto reagoval a otáča to na raptora. Inak by bol ticho a nereagoval by.

3 Likes

Ano všichni to ví, ale taky Matti rychle ukázal na to, jak vaše partička na někoho zkazuje prstem, přitom tohle děláte vy, hoši už máte věk na to, aby jste používali mozek a sebereflexi

1 Like

A kedy ho budeš mať konečne ty? :thinking:

1 Like

Už zase nevydržíš na mě nereagovat? :shushing_face:

Aha, na to som zabudol. Kazdopadne, ak som si to aj vtedy myslel, nazor na to som zmenil. Nemyslim si, ze maju nieco nelegalne

Honziku ved vcera si ty sam reagoval na mna, tak preco by som ja na teba nereagoval? Ja ta nemam v ignore liste a si predsa klaun fora, na to si pysny, ze na teba ludia reaguju a robis tu 50% obsahu, nie?

Uprimne dakujem za normalnu, a tiez verim ze uprimnu odpoved.

Vobec som to neriesil ako triedny boj, utok ci obranu na kohokolvek, ale pochopil som tvoj prispevok dost vseobecne (mnoho viet takych je) a ja som vseobecne reagoval, fakticky dokazom, ze obvinovacky a podozrievania a pod. sa netykaju len RB, to je cele.

To ze to @rHapo otoci a pochopi posvojom (narozdiel od diskusie o podstate a pravde) a meni (s klasickou zostavou) to vlastne proti mne a na triedny boj, ide mimo mna, to som nechcel, ani som s tym neratal… Tomu sa mozu venovat druhi a aj to robia, ja nie.
A fakt som rad, ze ty si sa k tomu postavil ako chlap a neprekrucas to na nieco, co to nie je a svoj nazor si bez urazok a utokov vysvetlil a zmenil :slight_smile:

1 Like

Otočil a pochopil po svojom, menim na boj proti tebe a preto mi to Raptor likeol lebo som bol mimo.
Jediný kto sa zase na to urazil a pochopil zle si ty.

Choď si porovnať komentáre o DRS, asymetrických brzdách, flexi krídlach a čo ja viem čo keď sa rozprávalo o Redbulle a potom o flexi krídlach, vode v pneumatikách a ďalších prípadoch pri McLarene.

Kým RB bol automaticky podvodník, pri McLarene rovnaký ľudia rozprávajú o šedej zóne. To isté poznamenal Raptor. O tom istom bol Davidov ironický komentár.

O to väčší gól, že samotný Raptor ako jeden z ľudí ktorý tu o napísali až v jednom prípade o potencionálnom podvode sa tu dnes ospravedlnil a priznal, že zmenil názor.

Že sme sa takého niečoho nedočkali z opačnej strany - tam tapetovanie a grcanie dodnes o podvodníkoch z Redbullu je v pohode.

4 Likes

naco spominam zmenu pravidiel? lebo ty porovnavas prepad mercedesu a redbullu, lenze to sa porovnavat neda
prepad po zmene pravidiel je uplne bezna vec aj medzi top timami, ale prepad z dominantneho auta na 2-3 miesto v polke platnosti pravidiel bez akejkolvek izh zmeny je velmi malo pravdepodobny

Neviem co riesis, daj moju citaciu s ktorou mas problem, lebo zjavne s raptorom na ktoreho som reagoval nemam konflikt, ale tvoja reakcia na mna smeruje prave k tomu a k triednym bojom a porovnavaniam, ktore opat riesis ty a nie ja…

Ja som napisal, ze nie len na RB sa take pisalo a za tym si stojim a aj som to dokazal, samozrejme ze je toho podstatne viac (ale nemam potrebu tu tapetovat a stracat cas), ale ked raptor napisal co napisal, uviedol som aj jeho citat, nic viac.
Ak napriek tomu nevies uznat, ze to tak je a potrebujes nieco porovnavat v ramci vasho vecneho boja, o tom som ja nic nepisal a hlavne to nebol ani moj zamer, je tak tazke to pochopit a akceptovat?

Daj moje take citaty na RB a mozme sa dalej bavit, inak plati, ze ma zatahujes do vasich veci, namiesto riesenia toho, co som napisal spravne :slight_smile:

1 Like

Máš pravdu, Raptor svojim komentárom nepriamo nemyslel miestnych troch králov a preto mi dal like na komentár v ktorom som na to poukázal, ako potvrdenie toho, že ja som d3bil a nepochopil som to.

Presne tak to je.

3 Likes

Cize opat nic k tomu, ze aj McLaren a ini sa tu obvinovali, ale k tomu ze vasi traja “nepriatelia” su pre vas asi cele forum a vlastne nejde o to co som napisal ja, ale o vas triedny boj.

Presne tak to je.

1 Like

Tebe irónia asi moc nevonia, že?

2 Likes

Dodnes si stoja za podvodom ohľadom asymetrických bŕzd, hoci FIA sama povedala, že ich nikto nemal a nikto neporušoval pravidlá.

Ale čo čakať od butthurt McL fanatika Mattiho, hádam si si nemyslel, že tu bude žiadať objektívnosť od nedorobeného Jana, s ktorým si tu často hrkúta aké sú RB fans svine.

rHapo furt nerozdýchal to, že tu rozjel nesmyslnej hate na účastníky fóra, tak se to snaží otočit, to je jen ztráta času

Vo vsetkom mas pravdu, to co som napisal nie je pravda, vsetci su len proti RB a pocity a lajky su viac nez pravda, nech zije vecny boj a urazky…

ďakujem, stačilo povedať nie, markantne to ulahčuje komunikáciu do budúcnosti

3 Likes

Jo, stačí, když ti každý odsouhlasí ty nesmysly co tu furt píšeš. Už se fakt prober, tady na Mattiho nesmyslně útočíš a jen potvrzuješ, že toxicita je z tvé strany a strany určitého kmene RBR “fans”

1 Like