Leclerc: Strácame na rovinkách. McLaren a Red Bull na nich robia niečo čudné | Magazín F1 - F1online.sk

nieco z ineho sudka

1 Like

Evidentne si trafil Honzika do bolaveho. :sweat_smile:

Tomu ver, ze je to v pohode do teba kopat, lebo do teba sa kope ci tu si alebo nie, nikto to ani neskryva. A ked budes chciet, tak ta kopnem aj do hlavy ako ma to tvoj sugardaddy ucil (nevyhrazam sa, to len ze keby ty chces). :smiley:

Ty? Ty nemáš na nic z toho, proto se schováváš za anonymní profil na online foru a útočíš tu, nic jiného nezvládneš.

Už je doma.

3 Likes

Takze nevyhra monaco

Tak co si mu vyskrabal prve? oči ci dieru do chrbta? :joy::joy:

Dal jsem mu pusu a dal ho zpátky do krabičky. :slight_smile:

1 Like

Ale ale ale… Mas novu modlu? :smiling_face_with_tear:

Kejsíí Stounr, toho jsem měl rád :grin:

1 Like

Snad nebude spát v krabici? To jsi mu neobjednal pokojíček? Vždyť je to trojnásobný šampión, žádný hej počkej :smile: !

Tenhleten bude v krabičce. Hrad a království mám pro jinou figurku. :slight_smile:

image

2 Likes

si to mohol mat lacnejsie naraz … ci si sa bal, ze po sebe skocia v krabici? :smiley:

2 Likes

Tak jasně, tři není sedm. Ale aspoň garsonku…

1 Like

Prachy se musí točit. Sama se ta ekonomika neudělá.
Udělal bych zákon, že každou neděli musí každý člověk (vč. dětí) utratit 1000kč.

Něco mu vymyslíme. Ok? :slight_smile:

1 Like

z toho Funko moc statu nekapne, no :smiley:

s tym litrom by som to poupravil, aby to utracali len u lokalnych podnikov, nech to teda pumpujeme spravne

Nojo. Všechny světový firmy daní v Evropě v Irsku a z Dublinu se stal takovej NewYork.

ani nemusime cakat dlho, a velky danovy raj uvidime uz v nedelu v plnej parade