Leclerc: Strácame na rovinkách. McLaren a Red Bull na nich robia niečo čudné | Magazín F1 - F1online.sk

Som rad. :slight_smile:

To som ale nikde netvrdil. Ano, boli to Leclercove chyby, najma to Francuzsko bola taka Vettelovina z Nemecka 2018, ale koniec koncov by to na titul aj tak nestacilo, lebo po lete vdaka Totovmu placu Ferrari z boja odpadlo. V takom time, ktory ti kazdy pretek nieco pokazi, by chybovalo vela pilotov, nielen Leclerc. Bolo to vidiet aj na Vettelovi a aj na Sainzovi kolko, ze v tom time nebolo vsetko v poriadku. :slight_smile:

To muze pokracovat dokola do konce sezony, az tam se ukaze, tady ne protoze, tohle jim nesedi, pockej v Monaku to uvidis :wink:

Ten kdo se dostane v Q nebo na startu pred Suchara, ten ho porazi, recept je jasnej, mluvim hlavne o Mclarenu, ale v Monaku klidne i Ferrari. Nikdo dalsi zatim.

Šimonku, ty se radši věnuj svoje Ferrari aktivitě, než kdo co, jak myslí. Uděláš tím líp m

Honzíku ty si fandi Alonsovi a nevyvolávaj tu hádky

3 Likes

ale toto od začiatku hovoril Fred a Charles. Imola a Monako nie je sú ukazateľ pre upgrady. Ale v Monaku toi bude sedieť Ferku a McL. RB ta bude mať najtažšie

Šimonku ty tu postuj IG Leclerca a jak Adrian bude u Ferrari oznamenej 10.5. Ve 12h

A ty tu postuj no.33 ktoré sa nestane, lebo Aston sa po roku stratil.

1 Like

Za to Leclerc se po 5 letech u Ferrari našel :grinning:

podpísal do 2029, takže asi niečo v ňom vidia

kasli na to, to nema cenu, hogrik dneska vstaval lavou nohou z postele

3 Likes

Oba mají pravdu.

je to tak​

Ale fakt.
Aston ztracený, 33 nebude a Leclerc 5 let taky ztracený. Vše pravda.

still we rise, ci jak to je

Jo kašli na to. Že se tu kope do lidí co tu nejsou je v pohodě, když se člověk ozve, tak hned kope on.

cely vikend si mal v komentoch narazky jezek toto jezek tamto. ja som sa z toho neposral

Ale musim pripomenout Leclercovu chybovost, letos bude citit sanci, to neni jeho parketa, lehce se premotivuje, bohuzel :man_shrugging:t2:

Ty ses posral z vícero věci no

Je to pochopiteľne ofiko

1 Like