Leclerc si sype popol na hlavu: Celý víkend som bol slabý | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc zviedol v Holandsku oveľa vyrovnanejší súboj so svojím tímovým kolegom ako pred mesiacom v Maďarsku. Ferrari po senzačnej pole position na Hungaroringu spadlo v Zandvoorte do šedého priemeru. Šieste miesto Leclerca a siedme Hamiltona pritom vyzerá lichotivo vzhľadom na problémy v treťom tréningu i prvej časti kvalifikácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211723/leclerc-si-sype-popol-na-hlavu-cely-vikend-som-bol-slaby

Celý víkend slabý aj tak Luiho porazil.Legenda zasa zlyhala ale zasa ako teamova dvojka v pohode

Aha Buran je späť.coze ťa doma fakt iné slovo nenaučili??? Daj už niečo iné blbecku

Dva príspevky a dva x nadávka fakt môžeš byť so sebou spokojný .No vidíš aspoň že si priznas že si BURAN . :+1:

Pozri napísať o najúspešnejšom pilotovi F1 že je

môže iba úplný h0vnotrúsič. Je to trol a očividne mu robí radosť. Fanúšik športu vie, že Lewis dokázal veľké veci viac ako ktokoľvek iný. Predsa si nebudeš kaziť náladu takým nímandom.

1 Like

Áno vidím čo Lui dokazuje posledné roky :+1::smiley: bez dominantného auta je priemer a ako píšem manták ktorý sám o sebe tvrdí aby ho vymenili.

Nie je možné ty si nepoužil slovo n K??? Čo že sa preboha s tebou stalo??? Si ochorel??

Dobry kontrast v pristupe.

Leclerc o desatinu pred Hamiltonom, a zatial co Charles je na seba velmi kriticky, tak Lewis je pomerne spokojny a pozitivny.

Prečo fabuluješ?

1. Je úplne jedno, v akom aute jazdil pred 2022.
  2. Ferrari hlásalo, že pred touto sezónou výrazne zmenilo auto.
  3. Lewis je v F1 za chvíľu 20 rokov a má 7 titulov, takže vyhovárať sa počas 15tej GP na to, že Leclerc s 8 víťazstvami je v tíme dlhšie, nie je veľmi relevantné. To aj budúcu sezónu ho bude obhajovať to, že Leclerc pozná auto 9 rokov? :sweat_smile:
2 Likes

Lebo napríklad SF-21 má veľa spoločné s SF-25 ani F1-75 nemá toho moc s týmto autom. Inak však predsa robili zmeny aj pre Hama. Ako presunutie pozície kokpitu.

To mu zbytočne vysvetľujes.

Jj a ptm spočítaj koľko nemá kvôli Ferrari. Iba prvý rok sú to dve. Bahrain a Singapur. 2022 je to ďalších asi cca 5, 2021 minimalne 1. A reálne auto na boj o víťazstvá mal 3. A. Ani jedno celú sezónu.

A predsa nakladá 7-násobnému ako keby bol čistá dvojka. Uzavriem to tvojimi slovami:

A jak mu to pomůže k titulu nebo výhrám? Ty tvoje znalosti z wikipedie jsou fakt strašný

F1 ma svoje “pravidlove ery” a vsetky Hamikove tituly su z predchadzajucich er. Takze neviem preco by mal byt Hamik automaticky lepsi kvoli tomu ze ma 7 titulov. V sucasnej ere sa Hamik trapil uz v Medaku proti Russelovi, ktory je dovolim si tvrdit trochu slabsi ako Leclerc. Navyse F1 je fyzicky sport takze neviem ako moze byt sportovci na prospech, ze ide pomaly do svojej 20tej sezony ked superi s o generaciu mladsimi pilotmi.

Pokial ide o buducu sezonu, tak aj keby ta sezona vyzerala ako mokry sen Ferrari a cerveni by dominovali ako teraz Mclaren, tak si absolutne nedokazem predstavit, preco by mal Lewis porazit Charlesa. Lewis je na sklonku svojej kariery a za kolegu ma jazdca ktory je jeden z najvacsich talentov svojej generacie vo svojom prime time. Leclerc by Hamika porazil s prstom v nose ale to vobec neznizuje kvality Hamika. Hamilton je v sucasnosti uz za zenitom.

2 Likes

Ano, Leclerc spravil vo svojej kariere chyby. Tak ako aj Hamik, ktory sa, okrem ineho, pripravil o titul tym, ze to v Cine 07 zaparkoval do piesku pri najazde do pitu. Aku to ma relevacniu pre tuto sezonu? Ziadnu.

Ja sa bavim o sucansej vykonnosti a Lewis jednoducho na Charlesa nestaci a nebude ani v buducej sezone.

1 Like

Ani Labarestier uz ziaden dalsi titul nevyhra.

1 Like

Toto s istotou tvrdit nebudem, kedze ci ziska Monacan titul zavisi od Ferrari. Co ale s istotou budem tvrdit je, ze ci uz Ferrari bude prve alebo osme najrychlesjie auto, tak Monacan bude isto blizsie k titulu ako Hamik.

Tento rok ziska titul Oscar alebo Lando ale ani nahodou by som o nich netvrdil, ze su lepsi ako Max, Charles alebo George. Jednoducho maju dominantne auto. Tak to uz v F1 chodi…

3 Likes