V určitý moment nastane pri každej diskusii s tebou (ak sa to tak vôbec dá nazvať) priam osvietenie a pýtam sa sám seba, aký zmysel má tu naozaj strácať čas s človekom, ktorý dokáže niekoľko-krát ročne prezliecť kabát a nasrať si do papule.
Keby si si niekedy dokázal uvedomiť trošku ako sa chováš a že, kým od Novembra do Apríla si tu spamoval posty od všemožných motoršportových médii aký rozpad sa v RB deje. Okrem toho, že to bolo absolútne otravné, čítať v 45 vláknach dookola, ste sa tu chechtali jak 12 ročné deti, keď tu fanúšikovia Redbullu tvrdii, že sú to výmysli novinárov atď. Realita ukázala, že niečo na tom pravdy bolo. Ok.
Potom sa tu objavia paradoxne články o tom, že Stroll má záujem o Maxa, a to absolútne otočíš kabát a zrazu sú fanúšikovia RB kreténi ktorý veria médiam. Také isté prípady by sme mohli nájsť vo vyjadreniach. Keď Max rozprával o tom aký je Alonso skvelý jazdec, tak ste mľaskali pod článkom jak má pravdu a jaký je to pomaly pán boh. Keď rozpráva o tom, že RB nič nelegálne nemá tak zrazu sú to PR reči.
A také isté prípady by som našiel vo vyjadrení od šéfov teamov, od hocikoho.
Jak sa ti to hodí tak to použiješ a zosmiešnuješ druhú stranu, pritom pár dni/týždnov/mesiacov predtým si bol na tej istej strane barikády.
Keď sa Krack vyjadril, že Neweymu ponuku nedali, tak zrazu je to platné v exaktne ten daný moment - lebo teraz sa ti to hodí do naratívu. Keby Newey podpísal Ferrari, tak tu budeš zase tvrdiť, jak Krack myslel všeobecne a že to negoval a že vlastne AM nikdy žiadnu ponuku Neweymu nedalo.
A presne pre toto, ja odmietam s tebou “diskutovať” ďalej. Dal som tomu šancu, po niekoľkých mesiacoch. Odmietam tu syfliť fórum s tebou a vraciam sa k tomu čo som praktikoval doteraz - ty v ignor liste.
Enjoy