Leclerc o Neweyho odmietnutí: Nie som sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

Momentálně znamená v daný memoment, ještě něco potřebuješ vysvětlit?

1 Like

V určitý moment nastane pri každej diskusii s tebou (ak sa to tak vôbec dá nazvať) priam osvietenie a pýtam sa sám seba, aký zmysel má tu naozaj strácať čas s človekom, ktorý dokáže niekoľko-krát ročne prezliecť kabát a nasrať si do papule.

Keby si si niekedy dokázal uvedomiť trošku ako sa chováš a že, kým od Novembra do Apríla si tu spamoval posty od všemožných motoršportových médii aký rozpad sa v RB deje. Okrem toho, že to bolo absolútne otravné, čítať v 45 vláknach dookola, ste sa tu chechtali jak 12 ročné deti, keď tu fanúšikovia Redbullu tvrdii, že sú to výmysli novinárov atď. Realita ukázala, že niečo na tom pravdy bolo. Ok.

Potom sa tu objavia paradoxne články o tom, že Stroll má záujem o Maxa, a to absolútne otočíš kabát a zrazu sú fanúšikovia RB kreténi ktorý veria médiam. Také isté prípady by sme mohli nájsť vo vyjadreniach. Keď Max rozprával o tom aký je Alonso skvelý jazdec, tak ste mľaskali pod článkom jak má pravdu a jaký je to pomaly pán boh. Keď rozpráva o tom, že RB nič nelegálne nemá tak zrazu sú to PR reči.
A také isté prípady by som našiel vo vyjadrení od šéfov teamov, od hocikoho.

Jak sa ti to hodí tak to použiješ a zosmiešnuješ druhú stranu, pritom pár dni/týždnov/mesiacov predtým si bol na tej istej strane barikády.

Keď sa Krack vyjadril, že Neweymu ponuku nedali, tak zrazu je to platné v exaktne ten daný moment - lebo teraz sa ti to hodí do naratívu. Keby Newey podpísal Ferrari, tak tu budeš zase tvrdiť, jak Krack myslel všeobecne a že to negoval a že vlastne AM nikdy žiadnu ponuku Neweymu nedalo.

A presne pre toto, ja odmietam s tebou “diskutovať” ďalej. Dal som tomu šancu, po niekoľkých mesiacoch. Odmietam tu syfliť fórum s tebou a vraciam sa k tomu čo som praktikoval doteraz - ty v ignor liste.

Enjoy

4 Likes

Ok, nevím proč tu píšeš slohovku, já se držím toho, co to píšu konstatně. Nevím, kde vidíš opak. No problém je, že ty sintu zrovna jel, jak jsou to výmysli medií u RBR, ale najednou je to pravda o Adrianovi s Ferrari. Tak o čem chceš diskutovat?
Já ty jednání neviděl a neviděl jsem ani podrobný výpis nabídek, takže tu nebudu tvrdit něco, co nikde nezaznělo, ani v těch mediích.
A Max do AM? Postoval jsem to tu v březnu, kde vidíš, že bych na tom něco otáčel?

2 Likes

No on tu časovou osu, kdy a jak s kým Newey, jednal taky nemá, nemá jí nikdo. Mohl to napsat v krátkosti, ale zvolil esej mimo. :smile:

2 Likes

Takže tak isto ako nemožeš tvrdiť, že uprednostnil Aston Martin, nemožeš tvrdiť, že nejednal najprv s Ferrari až potom Astonom, však?

1 Like

Ja cakam uz asi rok na data Mercedesu z 2016 a asi polroka na overeny Hornerov dickpicK (english by Honzik).

Poznas Cakanie na Godota? Tak tu je to podobne, len cakas na k0k0ta. :slight_smile:

3 Likes

Může, protože tak to dopadlo a upsal se Astonu, ne Ferrari.

2 Likes

Takže ja si vymýšlam keď vravím, že najprv išiel za Ferrari a potom za Astonom a teda neuprednostnil Aston ale vy už vravíte pravdu lebo vy už viete že jednal s nimi simultánne a teda uprednostnil Aston pred Ferrari.

Čistý vy traja:

1 Like

Já nevím co kdy jak s kým jednal, dle slov Adriana byl v kontaktu se Strollem dlouhý čas. K čemu je tohle dobrý probírat? Známe výsledek ne?

2 Likes

Já to shrnu :smile:

2 Likes

Ty jsi tu psal o tom, jak se navzajem s Ferrari vyfu…li a pak přišel na řadu Aston. Mně to přijde jako nesmysl, když se regulerně psalo/spekulovalo o tom, jestli to bude nakonec Ferrari, Aston nebo třeba Mercedes a dává mi to i větší smysl aby se rozhodoval současně z více variant, když je velmi žádaný. No a proto mě zaujalo s jakou sebejistotou to tady předkládáš a chtěl jsem vědět odkud to víš…
Dopadlo to jako vždycky s tebou…dozvěděl jsem se prdlajs, jen uražky nakonec.

2 Likes

Ako to je otvorene interpretacii - Oni dali Neweymu ponuku, on ju odmietol s tym, ze ziadal vacsi vplyv na chod stajne. To odmietol zase Fred. Resp takto to bolo prezentovane.

2 Likes

Hamilton bude stát 700m za 3 roky.
Na Neweyho jednoduše nezbylo. :slight_smile:

Spravna investicia.:+1:

1 Like

Dá se říct, že byla. Už se jim to vrátilo, a to ani neoblékl kombinézu.
Až budou první fotky s červeným, tak spadne F1 internet.

Vsak trvrdiia, ze tym naopak zarobili, takze ako? :thinking:

Jakoby ano, ale jakoby ne.

Hlavne, aby sa to vratilo na trati, pri foteni s kombinezou to je celkom jedno.

To mě zaujalo…
Poprosím Puffíku o informaci, jak se jim to vrátilo, děkuji.

Jen ještě dodám, že pokud chceš napsat, že stoupla hodnota akcií, tak to nepiš a nějak to zamluv… Třeba tím že si fanoušci koupili hodně moc triček :grinning:.
Mám tě totiž navzdory těm všem zkouškám, které mě tu připravuješ pořád rád :wink:.

2 Likes

Honzik nejako stichol poslednu hodinu odkedy je tu toto video. @HellHogr kolkokrat si si uz na nom vyhonil? :joy: