Leclerc o Neweyho odmietnutí: Nie som sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím jestli kecal Fred, když neřekl detaily jednání. Ale šéfům týmů můžeš věřit, já teda furt čekám na tu žalobu od Hornera za cost cap nařčení i za tu kauzu ze začátku roku, ale jinak je to všechno křišťálově jasné

1 Like

Ja čakám na tie tvoje overené média ty tragéd.

Jedného dna povedia média, že v RB je vojna tak to je pravda. Druhý deň povedia média, že Stroll chce Maxa a to sa tu vysmievaš jak ľudia veria médiam.

Čistý farizej, to si ty

Napíš mi, až Horner odíde po VC Austrálie alebo Waché bude vo Ferrari jak ste tu posielali :smiley:

2 Likes

Najdi mi, kde jsem psal nebo posílal, že Horner odjede před GP Australie, zase nemáš nic, psal si ■■■■■■, tak tu ještě budeš lhát :face_vomiting:

1 Like

Odomni si profil. Eazy

2 Likes

No zjevně se tohle jeho info nedozvím. Škoda, ale tak čekal jsem to. :smiley:

2 Likes

To najdeš ve vyhledávání i s uzavřeným profilem :wink:

1 Like

A čo by si mojko chcel vedieť?

No tak jedine z toho, že sa rozprávalo najprv o Ferrari ako o jasnom mieste kde má ísť Newey a o Astone sa začalo rozprávať až mesiace na to.

Či zrazu média klamú?

1 Like

Jaký media? Ty co psali o mocneským boji v RBR a odchodu lidí? To je přece bulvár ne?

Buď konečne si drž líniu, že média majú pravdu a áno potom mali pravdu o tom, že v RB sa niečo deje ale zavri si klapačku keď tu média hovoria ako Stroll chce Maxa alebo si choď líniu že média klamú a prestaň tu jak mentálne zaostalejší dookola písať, že sme spochybnovali média o tom, že v RB je mocenský boj.

PS: mocenský boj si tu písal v 11 mesiaci 2023 zatiaľ čo Newey sa rozhodol o 6 mesiacov neskôr.

1 Like

Ale nikde se nepsalo přece o tom, že nemá v hledáčku i Aston a Aston jeho a je tam jen Ferrari. Však by to byl i nesmysl. Tak nevím co tu píšeš o tom, že neupřednostnil jedno před druhým. :thinking:
Rozhodl se prostě pro Aston a těch faktorů tam nejspíše bylo víc.

2 Likes

Takže keď sa napíše, že Newey mieri do Ferrari, tak vlastne to znamená, že jednal aj s Astonom.

Gotcha.

1 Like

What?! Nevím opravdu, kde z tohodle zjistíš informaci, že nejednal i s Astonem… :smile:

2 Likes

Takže média vedia každé jedno šuchnutie, vedeli pol roka dopredu, že v RB sa niečo deje ale nevedeli priniesť informáciu, že Newey debatuje zároveň s Ferrari a Astonom, hej?

Jediné čo dokázali priniesť je, že Newey chce ísť do Ferrari a že dohoda je viac menej istá.

1 Like

O Adrianovi a AM se psalo už v březnu, ale nevadí, spi dál

2 Likes

A preto sa písalo, že ide do Ferrari :smiley:

1 Like

To je úplně zbytečný u něj. Puff celkem trefně narážel na ty procenta…:grinning:

2 Likes

To nepsal žádný relevantní zdroj, to psali Ferrari fans na tieitteru a ještě Norďák

19.3.2024, ty si neumíš najít ani relevantní zdroje😄

2 Likes

Tak isto ako AM rovno deň na to vydalo vyjadrenie, že žiadna ponuka Neweymu nebola :smiley:

“Nie,” odvetil jednoslovne a so širokým úsmevom na tvári Mike Krack.

Momentálne sme spokojní s tým, čo máme k dispozícii.”

1 Like

Takže budeš lhát a překrucovat dál? AM nedalo oficiální stanovisko, že s Adrianem nejedná. Během GP Japonska se novináři ptali Kracka, jestli Stroll nabídl 100 mil Adrianovi, na to Krack odpověděl, že v tu chvíli spolu nejednali. Mimochodem Adrian řekl, že právě v Japonsku se rozhodl opustit RBR, časování čistě náhodné.

Ještě si zacituj to, co ti vyvrátí údajný stanovisko AM :joy:

2 Likes

jj takže komentárom

Pozrite, máme veľmi silný technický tím s Danom [Fallowsom], Tomom [McCulloughom] a Lucom [Furbattom]. Prednedávnom sa k nám pripojil Bob Bell. Momentálne sme spokojní s tým, čo máme k dispozícii.”

“momentálne sme spokojní” znamená “jednáme s Neweym” :smiley: