Leclerc o Neweyho odmietnutí: Nie som sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

V priebehu posledného týždňa zhasol aj posledný plamienok nádeje, ktorý tifosi živili, že Adrian Newey by predsa len mohol zakotviť v Maranelle. V utorok tento plamienok definitívne sfúkol Aston Martin, ktorý na tlačovej konferencii oznámil Neweyho príchod. Scuderia môže už len banovať, že sa nedokázala s najúspešnejším konštruktérom efjednotky dohodnúť, no jej piloti sa vo štvrtok pri otázkach o Neweym držali statočne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/171003/leclerc-o-neweyho-odmietnuti-nie-som-sklamany

Ja som najviac nadšený z toho, že budem pracovať s celým tímom ľudí, ktorí sú zapálení a už dlho nezažili žiadne obrovské úspechy — aspoň z hľadiska šampionátu. Pripojiť sa k nim a vydať sa spoločne na túto cestu bude skvelé,”* pousmial sa sedemnásobný šampión.

Je videt, ze rasista jeste nezazil italskou pracovni moralku. (: Kdyby ten team byl tak moc zapalenej, tak nejezdi tam, kde jezdi.

1 Like

OK

Ako som pisal minuly tyzden, nebolo to Ferrari, ktore odmietlo Neweyho ale on ich.

5 Likes

Jj takze ked sa nedohodnes s druhou stranou tak ona ta odmietla? :smile:

Jj přesně, když o něčem jednají a jedna strana odmítne nabídky, tak je to odmítnutí. Potřebuješ to potvrdit od FIA nebo Hornera, aby to bylo pravdivé?:grinning:

2 Likes

Nebol by den kedy by si na mna nemyslel

Nebyl by den, kde by ses nekroutil, aby Ferrari, FIA nebo RBR vypadali, že od nich je vždy čisté a jsou to oni, co odmítají ostatní :grinning:

2 Likes

Nikde nepisem ze je / neni daco ciste, zase tvoje ■■■■■■■■ domnienky :smile: pisem ze sa nedohodli, mohlo ferrari odmietnut neweyho, mohol newey odmietnut ferrari, co tam zase hladas za konspiracie?

Jasný, Ferrari odmítlo Adriana a tajná dohoda byla jen ze srandy, když jim nic nenašli :clown_face:

Adrian dal přednost Astonu před Ferrari, na tom se snad shodneme ne? :smile: Nebo Ferrari ho vlastně teda nechtělo? :thinking:

2 Likes

Ty mas normalne ptsd z tej tajnej dohody chlape

Pozri, ja to chapem tak, ze ferrari mu ponuklo nejake veci, adrian im navrhol co by chcel a proste sa nedohodli

Vybral si aston kde mu vyhoveli, neviem naco sa v tom este viac treba rypat

Nedohodli se, protože dal přednost Astonu. Kdyby dal přednost Ferrari, tak ostrouhá Aston. Rýpat se v tom netřeba.

3 Likes

Ja by som aj povedal, po Neweyho starsich vyjadreniach - ze uprednostnil Anglicko pred Talianskom …

Vzhledem k tomu, co všechno Aston Adrianovi dal, tak to prostě ostatní týmy nabídnout nemohli. Adrian si je vědom své ceny, což je v pořádku.
Hádat se o tom, kdo koho odmítl je hloupost, prostě nedošlo k dohodě. Ale vy se tady hádáte většinou o blbostech, takže klidně pokračujte :grin:

3 Likes

Adrian dal hlavně přednost Alonsovi a splnil si jeden ze svých snů. :hugs:

2 Likes

2 Likes

Presne tak.
Ferrari nemohlo Adrianovi ponuknut, ze ostane s celou rodinou v Anglicku a nebude sa musiet stahovat …

kua nech uz zacne vikend. tieto zvasty ach :smiley:

@Hedgehog vidis, ze sa tu bavis s uplnymi nymandmi. Jeden starsi pan, co o neho ani vlastna rodina nema zaujem a druhy osamely pycus z detskej izby, ktory zvladne max administrativu, a preto robi tam kde robi. Navyse v zenskom kolektive, lebo v normalnom muzskom by dostal sikanu, ze by to nedal.

Ferrari malo zaujem o Neweyho, Newey mal zaujem o Ferrari, preto sa spolu bavili. Ak by jedna strana vylucila zaujem (uz len to, ze si vypocuje ponuku, je zaujem), tak sa spolu ani nebavia. Bohvie aky velky zaujem tam bol, ale aspon nejaky urcite.

Ferrari mu ponuklo nejake peniaze a podmienky, no Newey chcel viac. Ferrari mu odmietlo dat viac a Newey odmietol prijat menej. Kto odmietol koho? Ferrari Neweyho, lebo mu nedalo viac alebo Newey Ferrari, lebo neprijal menej? Skratka neprislo k dohode, nikto neodmietol nikoho. Odmietnutie je, ked sa Alonso nuka Mercedesu ako jediny volny sampion, no ten o nom ani neuvazuje a nebavi sa s nim o tom. Hadas sa tu s cocotom, ktory od rana caka na to, kedy sa prihlasis, aby ti mohol oponovat, hoci tym robi zo seba chuya.

A toto je najvacsi gol, co si alzaci namyslaju:

Im nedopina, ze Newey dal prednost peniazom a akciam, a nie Astonu ako takemu. Ale ziadne prekvapenie pri ich inteligencnej vybave.

1 Like