Leclerc mení slovník: Ja som zašiel priďaleko | Magazín F1 - F1online.sk

Ale, dosť bolo sexu, prejdime na pohlavné choroby.

Myslíte si každý, čo len chcete. Už ma nenas*tie ani stádo volov, nieto tých pár, čo tu vyrýva. Som tu, aby som si pokecal. Ak to niekomu vadí, môže si trhnúť … čim chce​:wink:

Tak nabuce sa tu nestrapnuj ked uz ta odhalil Callabria a kydas na druhych.Si sa veru ukazal v peknom svetle :grinning_face: Si mozes sam so sebou pokecat na svojich uctoch :+1:

Čo je “mabuce”?

Nejako sa to tu zvrháva… Každopádne, Charles si musel uznať chybu, mal zbytočne krvavé oči. Že sa tá šikana dala prejsť bez vytláčania dokázal aj Lewis po reštarte:

1 lajk

To je preklep Vlasto opravim aby si bol spokojný :+1: aby si pochopil

1 lajk

Tisíc krát ďakujem. Aby si mal dušu na mieste, volaj ma ako sa ti páči. Nezbláznim sa.

Buď chlap aspoň takto robis zo seba len chudaka.

Řekl jsem všechno co jsem chtěl :smiling_face_with_sunglasses:

To sa nedá, príroda to nedovolí :wink:. Ale dám ti polovicu jahody. Chceš si kúsnuť?

1 lajk

@vlasto @jayne nemali ste byť náhodou na onkológii? To divadlo treba dohrať do konca :grinning_face:

Až neskôr. Je to kontrola Vlastovej manželky. A bude lepšie ak to nebudeš zbytočne rozťahovať.

Vlasto strapnujes sa.

Vlastiku, ale to ty si tu vymýšlaš bájky o onkológii a nezabudni na to bratove auto, čo treba ešte zobrať :grinning_face:

Ten štýl písania je totožný v týchto dvoch účtoch, tak sa na to radšej vyprdni a vráť sa k pôvodnému menu, my ti to odpustíme a zabudneme na to…

2 lajkov

Toto je z inej diskusie. Vlastova kamarátka, ktorá sa tu vraj len včera zaregistrovala, pokračuje v písaní presne tým štýlom, ako starý vlasto. Ale tak rob si čo chceš, ty sa tu strapňuješ…

1 lajk

Zatlkat zatlkat a zatlkat :rofl: najdu sa tu ale jednoduchsi co mu to mozno aj uveria

Moment, tu kopec expertov dokola cely tyzden tvrdili, ze za to môze vyhradne Lewis …
Tak ako los expertos ?

Bol Lui na vonkajsku ?Bol vyviezol ho Charles vyvieziol mohli to spravit inak mohli .bolo im dohovorené tak snad budu sekat dobrotu

Mise dokončena, teď má Ham Leclerca kde ho chtěl mít. Teď začne vyprávět jak nechce být jedničkou atd, mám ho přečtenýho, uvidíte :squinting_face_with_tongue:

3 lajkov

Jo tak. Napsal si sračku a zase si utekl z diskue, když si dostával argumenty. Pískej konec Dejve, tohle fungování je ala labilní multiban

2 lajkov

Co je a co není sra čka je často o úhlu pohledu.
Kdo chce, ten chápe, že tohle není o útoku na Alonsa :face_with_tongue: @spineIesssheep