Leclerc mení slovník: Ja som zašiel priďaleko | Magazín F1 - F1online.sk

Vo Ferrari po nevydarenom víkende v Monze vyčistili vzduch. Charles Leclerc vo štvrtok prezradil, že sa o celkom súboji z prvého kola podrobne porozprávali a podarilo sa im urovnať možný spor.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243963/leclerc-meni-slovnik-ja-som-zasiel-pridaleko

Tak to musia byť zástancovia Leclerca veľmi prekvapený :rofl::rofl::rofl:

4 lajkov

Určitě má pravdu v tom, že se celá záležitost nafoukla v porovnání s jinými skoro neuvěřitelně. Holt Ferrari :woman_shrugging:.

6 lajky

A z čoho konkrétne? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Že povedal to, čo mu bolo odovzdané z oddelenia komunikácie? (Podobne ako Hamiltonovi v článku vyššie) :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Aj pre Leclerca platí, že nie je väčší ako Ferrari :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Dal som ich dosť?

2 lajkov

Presne toto som čakal, že to otočíš na to, že klame a myslí si opak…

3 lajkov

Takéto vyjadrenie by nedal len tak však ho kritizuje celé Taliansko do toho pokazil závod kolegovi a urobil si totálnu hanbu.. Keby to nebolo v Monze tak sa to takto nerieši

Tak o tom, čo sa deje v Taliansku v súvislosti s Leclercom vieš p.r.d. Ver mi…

1 lajk

Tak určite niesu radi a Leclercova reputácia trochu klesla.. Všetko nahráva Hamiltonovi a to nemusel nič urobiť

1 lajk

Tak prd víš ty a to se ukázalo opakovaně. Každopádně vedle jedeš do Hama, jak si přečetl kritiku v noivnách a stáhl ocas, tady to zase otočíš na něco jinýho. Zkus si najít význam slova sebereflexe a konzistentnost (názorová), mohlo by ti to prospět.

4 lajkov

Tak rady od takejto trubky sú na nezaplatenie, zvážim to.

A ty by si sa na oplátku mohol naučiť čítať s porozumením, pomohlo by ti to mať prehľad v diskusiách :face_blowing_a_kiss:

2 lajkov

no,už len ty vieš,iba sa smejem…napr: La Gazzetta dello Sport - Inizio da incubo della Ferrari a Monza: alla prima curva Leclerc chiude Hamilton che si lamenta via radio. Lewis perde tante posizioni. Poi Charles va a muro e arriva la bandiera rossa. Ora una nuova ripartenza con Hamilton nel mezzo del gruppo…

1 lajk

Se tady týden bili, a hodil jim do toho vidle.

3 lajkov

Prečo by tebe mal niekto veriť? A ako práve ty vieš, čo sa deje v Taliansku? Máš na stole hot line z Maranella? Chytráku.

Koho chleba ješ, toho pesničku spievaj

3 lajkov

Najlepšie na tom je ako veľmi ho obhajovali

Leclerc je Monačan, to je skoro Talian, teda nie je sa čo diviť

Však práve preto na tom niečo bude pravdy, že väčšina viny ide za ním keď kritizujú Leclerca aj Taliani.. Ale ako vravím nebyť to v Monze nerieši sa to takto.. Dobre vedel že je to domáci závod, že treba minimalizovať chyby.. Možno keby to nepošle do bariéry tak by to ešte nejako v Taliansku prežili. Ale bol to už len posledný klinec do rakvy

1 lajk

Akoby Hamo niečím držal scudériu v šachu. Normálne sa ho boja, či čo …

Idem spať, zajtra mám ťažký deň. Ozvem sa