A kua, nebodaj písomka zo slovenčiny? Či diktát? ![]()
![]()
Kontrola na onkológii. Robím šoféra.
Že je Leclerc přehnaně sebekritický? Ano, to se stalo poprvé ![]()
Ale, ale, vlastíku, si si zabudol prepnúť účty?
Hlava vychladla… opakovane zabery mu nedovolili klamat a vyhovarat sa. A samozrejme tím mu asi nepodakoval ani za vytlacenie kolegu ani za skody a nulove body. A samozrejme vyhodil peniaze z rozpočtu. Takze Charles musel ist s pravdou von. Tak ako Hamo musi korigovat svoje vyjadrenia v zapale tak aj Leclerc. Vo Ferrari by ich fanusikovia zožrali. Ale som rad ze vzdy sa to nejako da do poriadku.
S Vlastom budem zajtra. Veziem ich do nemocnice.
Počkej, @vlasto , fakt? Tak to držím všechny palce co mám!
Dejve co to, že už nejsi v diskuzi, kdy jsi tak razantně vstoupil? Stáhl jsi ocas jak Leclerc? ![]()
Netuším o čo tu ide. Som dnes na tomto fóre 1. deň. Vlasto je kamarát, ktorý mi pomohol sa tu dostať. Zajtra ide s manželkou na kontrolu do nemocnice a ja ich veziem, lebo cestou späť potrebuje stiahnuť bratove auto k sebe domov.
Mně to vysvětlovat nemusíš, a určitě je fajn, že ses k nám formulovým fanatikům přidal. No a zítra nemáte před sebou zábavný program, tak doufám, že všechno proběhne co nejlíp. Proto držím palce
.
Ty si dobrá naivka, tebe by predal aj piesok na Sahare…
Vlastík si urobil dnes nový účet, a ako písal pod týmto v inej diskusii, tak si ho zabudol prepnúť a odpovedal mi s novým účtom… Nemáš začo…
Dúfam, že je Vlasto v pohode s tým, že ostatných za neho hneď po prihlásení na fórum informuješ o jeho súkromných zdravotných záležitostiach. Inak je zaujímavé, že pomenovanie Hamo pre Hamiltona zvykol doteraz používať len Vlasto, no a teraz zrovna Ty, ale asi ste ako dobrí kamoši zladení aj v tomto. Každopádne prajem, nech kontrola dobre dopadne.
Preco si mu k tomu nedal preklad, teraz musi otvarat google ![]()
Fantáziu máš dobrú. Skade vieš, ako sa “prepína” účet? A keď sme pri tom, ak to vieš, tak preto, že to robíš ty a napríklad tvoj kamoš Steve. Obviňuješ druhých ale ty sám možno funguješ práve takto.
Jayne ti odpovedala, lebo nás do nemocnice vezie. Teda o tom vie.
A “Hamo” používa kopa ľudí, ja zriedka. Ak si pozriete spätne moje príspevky, tak používam väčšinou krstné mená
A prečo, keď Stev na fóre vypúšťa svoje jedovaté kydy, ty si mimo? Nestíhaš prepínať účty?
Úplne v pohode. Je to dobrá kamoška.
To uz neobkecaš sam si sa usvedcil z klamstva ![]()
Ráno si Stev, po obede callabria … Kto si večer?
Ja som len jeden narozdiel od teba ![]()
Veď práve. Iba jeden, no ja a Jayne sme dvaja ľudia. Aspoň, že si povedal pravdu. To ťa ctí
Ty trpis rozdvojenou osobnostou?aha tak mi je to jasne![]()