Leclerc má pole position, Hamilton ťažkú depresiu: Asi treba vymeniť jazdca… | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 17:47

Zatiaľ čo Hungaroring je najmenej obľúbeným okruhom Charlesa Leclerca, Lewis Hamilton je na tunajšej trati najúspešnejším jazdcom v histórii. Pri pohľade na sobotňajšie výsledky by ste si to však nepomysleli. Leclerc má pole position, Hamilton ťažkú depresiu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209957/leclerc-ma-pole-position-hamilton-tazku-depresiu-asi-treba-vymenit-jazdca

Kontrolní otázka.
Kde je Hammertime ?

V nasich spomienkach :sleeping: :sleeping:

3 Likes

Patrim medzi jeho velkych fanusikov ale taketo reci nastvu aj tych najvernejsich :man_facepalming:t2: namiesto toho aby na sebe makal, aby motivoval seba aj tim, sa bude opustat. Tak ked na to nema nech to zabali, nebude prvy ani posledny komu sa to stalo.

3 Likes

Jasne.
Ono nic take ako Hammertime neexistuje ani neexistovalo.
Existovalo dominantne auto Mercedesu kde schvalne stacali motor.
Párty režim - tlacidlo ktore v sobotu stlacil a cele roky mu vyhravalo pole position.
Nedelny maping motora, ktory si Mercedes nechaval pre seba a zakaznici mohli o tom len snivat.
To realne existovalo.

Nevidel bych to tak cerne, minule startoval zezadu a ziskal P7. Podle me se snazi vyhecovat se, On ten LEC vepredu dlouho nevydrzi, i kdyz sanci na P3 je vysoka., good luck.

1 Like

Ma narok aj byt sklamany - dolezite bude, aby to netrvalo dlho a aby sa opat hecol a isiel do toho naplno… uvidime zajtra :grinning:

1 Like

Lewisova verzia “I’m stupid.”

To je v poriadku, ale nemyslis si, ze je toho akosi vela? Ako drzim mu palce aby sa z toho dostal lebo toto je tragedia.

Daj mu dominantne auto , a bude aj Hammertime. Jednoducho , ako to tu uz bolo spomenute , ziadny Hammertime nikdy neeistoval , bolo to len uvolnenie vykonu motora nezavisle na jazdcovi .

1 Like

Niekedy obdobie ked si dolu trva viac ako by si cakal - aj tak je dolezity ten okamih, ked sa pohnes hore a prelomis to… moze zas vyhravat alebo bojovat o prve priecky alebo moze skoncit a bude uz navzdy ako top pilot… je to na nom a teda je to keho cas :+1:

1 Like

Tak nebo tak, zase jsme u toho, Lewis hraje velkou hru, tam je mysleni jinde, je pravda ze Q win by ho nakoplo, lepsi nalada atd. ale wins z toho stejne nebudou, skoda…

Jasne Pepo ale toto neplati len na Hamika. V F1 vyhrava v drvivej vacsine pripadov technika a nie jazdec. Pozri kde dnes skoncil jazdec, ktory bral posledne 4 roky titul. Za volajakym Bortoletom. Co s tym spravime? Budeme teraz Maxa nazyvat luzrom a ze bral tituly len v dominantnom aute?

Nie je jednoduchsie pochopit, ze v F1 vyhrava auto ako zhadzovat jazdcov? Ale chapem, ze na dusi viac zahreje zhodit niekoho, kto ani netusi o tvojej existencii :grinning:

4 Likes

Kazdy je iny - ale kazdy zaziva podobne veci v zivote: vysky aj pady a tak dokola :grinning: a kazdy reaguje svojsky.
Ja napr. nikdy o sebe nehovorim zle - ked to pototo… tak tealne popisem stav a uznam ze som spravil chybu, ALE nikdy sa neznevazujem a nehodnotim zle. To kym som - neovplyvnuje momentalny stav (ovplyvneny vonkajsimi faktormi), a vzdy mam svoju hodnotu :grinning:

1 Like

:slight_smile: akoze Charlesa, aby aj “ten druhy” bol na zlych poziciach ako ty Lujzo? Pruser je, ze tu sa neda predbiehat ako v SPA, takze ak prides na bodoch, tak to uz bude uspech…

Ja by som to nevzdával a ani Hamilton sa nevzdá. Zajtra sa očakávajú premenlivé podmienky a všetko môže byť inak.

Ne to je o tom, ako som roky citaval o hammertime, jeho fanuskovia to nosili na billboardoch, pripisovali sa mu priam magicke vlastnosti - to mi slusne liezlo na nervy.
Dnes ukazal Leclerc s tym istym autom nieco a co dokazal s tym autom Lewis ?
A minuly tyzden ?

asi tak…
​​ ​​​ ​​​

Chapem a mas samozrejme pravdu, ze Hamik ma fanatickych fanusikov, ktori ho vnimaju ako poloboha. Ale opat, toto nie je exluzivita len Hamikovych fanusikov. Max ma rovnakych fanatickych fanusikov, ktori budu tvrdit, ze Max nebral tituly kvoli autu a tituly by bral aj v ovela slabsich timoch. Dnes vidime realitu. Ak nove pravidla 2026 vytvoria eru dalsieho jazdca, ktory bude brat viacero titulov za sebou, tak sa okolo neho opat vytvori takyto spolok fanatickych fanusikov.

Je to len na tebe ci sa dokazes nad takymito komentmi povzniest alebo ta budu extremne frustrovat a budes len cakat na vikend, kedy ten pilot spravi chybu aby si sa nasledne mohol vyventilovat tym, ze napises koment o tom aky je ten pilot vlastne luzer.

Este skor ako nasadili v minulej velkej cene to nove zavesenie sa hovorilo ze to viac bude sediet Leclercovi a Hamiltonovi to este viac uskodi. Ale videl si ako isiel LH v Silverstone a ako isiel Leclerc? Hovori sa ze dazd zmazava rozdieli medzi autami a ukazuje skutocnu rychlost a umenie pilota