Leclerc má pole position, Hamilton ťažkú depresiu: Asi treba vymeniť jazdca… | Magazín F1 - F1online.sk

Hezký scénář scenario. :smiley:

Gdě @prancinghorse ?

1 Like

Tak Leclercovi pomohli podmienky ale tiež ma šere kde je Hamiton som zvedavý kedy sa to konečne zmení

Je pekne toto pocut od jeho fanusika, ked vie svojho oblubenca aj skritizovat.

Na jednej strane Hamilton potrebuje, aby vela veci sadlo na to, aby bol rychly a vtedy je naozaj rychly, na strane druhej dnes je to trochu dost o nahode. McLaren nevie, preco bol taky pomaly, Leclerc nevie, preco bol taky rychly. Hamilton mal tiez v tejto ere pravidiel nejaky svetly zablesk, nevedeli preco. Russell ich mal viac, tiez to nevedeli napodobnit vsade. Tymto autam ocividne malokto poriadne rozumie, skratka nieco navrhnu, sem tam to ide a sem tam nie.

Ja Hamiltona nemam moc rad skrz jeho vyjadrenia, postoje a pod. Ale nemozem mu upriet, ze patri(l) medzi elitu svojej doby a patri medzi majstrov volantu.

7 Likes

Práveže toto malo pomôcť hamiltonovi a vlastne obidvom

I lhat se musi umet, jedno auto vepredu, druhe vzadu a sbirame data…

Podľa talianskeho novinára Franca Nugnesa zmeny na zavesení majú jasné pozitíva, ale aj isté negatíva, ktoré sa majú prejavovať pri brzdení. V brzdnej zóne sa zadná časť auta dvíha o čosi viac, pričom správanie monopostu SF-25 malo byť v tomto smere už dávno na hrane. “Na papieri by táto zmena mohla vyhovovať viac Leclercovi, ktorý chce pretáčavé auto so silnou prednou časťou, no pre Lewisa Hamiltona to môže byť náročnejšie, keďže on preferuje stabilnejší zadok.