Leclerc je vo Ferrari bezradný: Už je toho príliš | Magazín F1 - F1online.sk

Tak se můžeš uklidnit. Nevím, kdo mi včera lezl na x profilů a z toho tu postoval i věci, jestli tohle máš zapotřebí? Nemůžu za tu tvoji agonii Ferrari a Leclerca, vybit si to musíš jinde :slight_smile:

jj práve na Twt sa robila sranda, že obetovali taliani tento roka aby vyhraváli v MotoGP

akurat, ze oni tam vyhravaju uz roky :smiley:

ale Peeco tak dlho ne? Nesledujem moc motoGP ale poslednú dobu som videl až Peecove twt. On má tak okolo 20 výhier?

2 tituly a 24 wins v MotoGP.

Tak som zvedavý do kedy to Leclerc ešte vydrží. Nebol by som veľmi prekvapený keby chcel zmeniť prostredie. U Ferrari sú vždy svetlé záblesky ale nie nie to vydržať a poskladať celú sezónu. Tak to bolo už za čias keď jazdil Massa, Alonso či Vetel a nie sa toho zbaviť už viac ako 15r :man_facepalming:

3 Likes

Odvazne tvrdenie. Ja osobne by som to aktualne videl na jazdecku dvojicu McLarenu a Mercedesu. Samozrejme sa to moze v case menit, ale odkedy sa McLaren dotiahol na RB, tak aj Piastri je velmi blizko Norrisovi, ktory zaroven robi menej chyb ako Leclerc (u neho je to do istej miery sposobene aj autom a strategiami) a rovnako to je v Mercedese. Odkedy je auto lepsie, tak Hamilton s Russellom jazdia velmi dobre. Tazko vybrat, ktora dvojica z tychto je aktualne lepsia.

1 Like

Snad ma to PhD realnejsie ako Honza inziniera z VUT. :joy:

Hogre ja nemôžem za tvoju agóniiu voči mne a že máš za potreby všetko komentovať. Ma fakt nezaujíma to, že potrebuješ mať názor na všetko. Tam si bež hodnotiť AMR a jeho stav a potom komentuj stav iných tímov. Nás už tu len nebavia občas tvoja múdra, ktorých 90% vyvrátime. Pokiaľ prestaneš aj ty útočiť a stiahneš sa, tak sa tu môžeme normálne baviť do vtedy nie. Nemám o to záujem a vlastne ja už tu ani toľko nepíšem lebo som sa stiahol iba do úskalia kde sa dá normálne diskutovať aj iný názor. Na istý ask.fm som narazil čisto náhodou a fotka MERC je na každej druhej stránke, keď si to hodíš do googlu nič viac nič menej som nepostol čo by tebe mohlo nejako ublížiť.

3 Likes

Vyvrátíte? Máš víc lidí, co používá tvůj účet jo?

Overall, ty jsi byl ten, co mě včera označil v nějakém nesmyslném příspěvku. To co si "úplnou nahodou našel " (asi ti spadlo něco na klavesnici v googlu, že jo), tak si tu furt měl potřebu postovat. To je tvoje křeč, ne moje. Můžeš mě jednoduše ignorovat, psal to tvůj kamarád, jestli máš s někým problém, tak si ho můžeš dát do ignor listu. Takže ti v tomhle nic nebrání. Ale co si tu napsal, je copy paste toho co jsem četl, takže zkus někdy něco napsat i za sebe třeba. Zatím funguješ tak, že bereš to co píšou ostatní, jen se k tomu přidáš a posíláš to stejný dál.

Já tu nemám potřebu se hádat ani útočit, viděl si snad něco, že bych dělal to co ty za poslední dobu vůči mně? Neviděl. Problém hledej někde jinde.

A jestli ti vadí, že se lidi vyjadřují k vícero věcem, tak máš zásadní problém. To je každého věc a volba, lidem nemůžeš diktovat k čemu se můžou nebo nesmí vyjadřovat, ani to, co je jejich názor. Jestli tohle nejsi schopný dělat a respektoval, tak prostě nemůžeš čekat, že by si někdy mohl fungovat v jakékoliv komunitě

nie hovorím tu o další viz Jos, Ježek atd…

Ja fungujem vo viacerých komunitách ale to je nepodstatné. Ja som viedol komunitu o 30 ľudoch a fungovala a dodnes funguje aj keď samotná vec, ktorej sa týkala skončila. Aká copy paste? Uveď mi kde som zobral túto copy paste?

@HellHogr v skratke a preklade tak, aby si tomu aj ty rozumel - Víš co Honzo, jdi do prdele. :rabbit:

Papa Jos naverboval dalsieho clena na temnu stranu, Alzaci traste sa.

tento emoži ma práve zabil xd

1 Like

Raz pride cas aj na radlicu. :joy:

2 Likes

Overal v lete je dobre psycho, je aj nehorlavy jak maju piloti?

Na ukľudnenie situácie prikladám pre @HellHogr recept na sójové latté.
INGREDIENCIE

• 2 lyžičky instantnej kávy Jacobs Krönung
  • 200 ml čokoládového (sójového) mlieka
  • Kukuričné lupienky (corn flakes)
  • Ľad

Postup
1.
Šejker naplňte do polovice ľadom, pridajte dve lyžičky instantnej kávy Jacobs Krönung a prilejte čokoládové (sójové) mlieko.
2.
Všetko dôkladne pretrepte. Nalejte spolu s ľadom do skleneného pohára a posypte kukuričnými lupienkami.
3.
Tip: Ako šejker môžete použiť prázdnu sklenenú dózu od instantnej kávy Jacobs. Ako pohárik môžete použiť prázdnu sklenenú dózu menšieho balenia instantnej kávy Jacobs.

2 Likes

Dal sis a už bude klid jo? :slightly_smiling_face:

Nerob si srandu za to, ze sa uci cudzi jazyk. Na doucovani sa naucil nove slovicko, tak v ramci precvicovania ho chcel pouzit.