a je z toho len dalsi crying post …
Za chvilu dostanes crying post aky si zly, ze ma v tom este podporujes a ze nie si spravodlivy.
Uff, to znie ako nieco, co v 17. storoci dvorni lekari predpisovali Ludovitovi XIV. ako univerzalny liek proti chorobam.
Vôbec nevyľučujem že za moje tvrdenie môže môj fanúšikovský bias, dlhodobý skepticizmus voči Hamiltonovi a aktuálna nedôvera voči kiksom Norrisa
Kazde tvrdenie (rovnako moje), ktore tu dame (okrem tych co vieme podopriet datami) je nas subjektivny fanusikovsky biasnuty nazor, ale palec hore za to, ze to priznas. Nie kazdy to tu dokaze.
Tu suhlasim, Hamiltonovi vysiel pretek po sto rokoch, inak bol za Russellom celu sezonu a Norris chybuje pomerne casto, ale rovnako tak Leclerc ak nie este viac (neviem do akej miery je to autom, nastaveniami, testovanim, atd) a paradoxne mi z dvojice Ferrari pride stabilnejsi Sainz v poslednych tyzdnoch.
Ze by preto Sainz cakal, lebo nakoniec este mozno dostane predlzenie zmluvy s Ferrari?
do 2026 LEC nemôže odísť, taká je zrejme zmluva
Tak tam má určitě výkonnostní klauzuli týmu.
Ledaže by podepsal, že souhlasí, že budou jezdit jako 4 tým.
Podepsal že nemůže odejít pokud získaj Hama
Krásný západ slunce.
To asi jo. Kluci si to hezky užijou.
… a Trump ode dneška možná bude moci nosit naušnici v pravém uchu
Aj Ricciardo mal nepriestrelnu zmluvu s McL na 3 roky a po 2 ho vykopli. Ked niekde nechces byt, resp. ta niekde ozaj nechcu, zmluva len zdrap papiera.
Pokial sa dobre pamatam, tak nevykopli, lebo podla zmluvy nemohli, ale akceptoval rozviazanie zmluvy dohodou za veeelmi tucne “odskodne”.
nazyvajme to ako chceme, cesta sa najde vzdy u oboch stran. Ked Leclerc nahodou dostane ponuku od Tota a rozhodne sa ju prijat tak co? pride ho buducu sezonu Vasseur vytiahnut za golier z Mercedesu a nasilu ho natlaci do Ferrari? proste sa nejako dohodnu a zmluva sa vypovie.