Konečne niekto s veľmi trafným komentár, si zhrnul vpodstate celú situáciu.
Komické je sledovať domácich fanúšikov, ktorí nevedia uchopiť koncept, že van Gisbergen dokáže pretaviť svoje skúsenosti z austrálskej V8S, ktorú považujú za vyslovene podradnú a nazývajú van Gisbergena nekompletným jazdcom
edit: a škoda že to nevyhral znova aj včera, dokonca sa aj dostal do čela a ho tam sundal Briscoe
Tú poslednú vetu treba podčiarknuť a vyfarbiť, pretože ak je niečo pravda, tak je to práve presne to. Dokonca by som zašiel až tak ďaleko, že aj po týchto horších rokoch si stále myslím, že Ferrari má najsilnejšiu jazdeckú dvojicu na gride.
Takže oni místo Cardileho ani nikoho nemají?
Majú od októbra Loirc Serra, dlhodobo plánovaná výmena ale posledné veci urýchlila a predsa Fred má PhD v technickej sfére
No, hlavně Vardi jede šasi, ne aero oblast. Nechápu, proč mu někdo vyčítá aero issues
Vždyť píšou že to Vasseure přebírá jen dočasně.
On už neviedol nič malé. On bol už technický riaditeľ samotné oddelenie už nemal na starosti a bolo to jeho rozhodnutie, že zmena zavesenia nebude mať veľký efekt, ktorý má.
Však od októbra Loirc Serra
Já píšu o tom, že měl ma starosti šasi (monolok, kryt motorů a zavěšení), ale ne aero. Ferrari netrpí jen skrz zavěšení
Hogr máš zlé info, ale to nevadí. Zajacom sa to stáva.
Šimonko, ty jsi Ferrari fan až za hrob. Co ty snahy o kopání? To jsi na tom tak mizerně? každopádně je tvůj vyvoj: joo oversteer Ferrari, konečně Leclerc bude vyhrávat a zadupe Sainze po : může za to Cardi a zavěšení. Tak to je výborný
Honzíku ,keď teda používaš moje meno, zajaci, to nevadí ale director bol Cardille
nechapem. Ja vidim skor pozitivne ohlasy v komentoch pod videami. Nekompletny asi je, kedze na ovaloch neziari v porovnani s okruhmi.
inak on vcera vyhral xfinity series a bol to nadherny suboj.
Diego Tondi je tak podstatný, že není ani listnutý v technickom tíme na Ferrari stránke
to by som nepovedal
A pokiaľ chceš prejsť do zóny osobných útokov kľudne, nechcem aby to sem zašlo ale keby áno som pripravený aj na to. Neboj sa mám zálohu.
btw 4 zavody po sebe vyhral Talian na talianskej motorke.
https://x.com/MotoGP/status/1810297865945653602