takze nie kvoli setupu, ktory si nenajazdil?
Ako je potom mozne, Chilli spravil spravne rozhodnutie? Tam Ferrari nemalo nespravne info o dazdi? Info o dazdi v time je vzdy len jedno.
Ono to tak fakt vyzera. Uz len ta komunikacia zo strany inziniera. Ved ten byvaly Leclercov inzinier posobil takmer v kazdej vysielacke ako poloretardovany d3ment. Sainzov inzinier je oproti tomu uplne iny level.
Doslova LEC je master v šetrení pneu viz Japonsko, viz Španielsko keby Carlos zase vtedy rozmýšlal hlavou a nie rýchlo rýchlo obehni a ptm skonči vzadu. On si zničil pneu lebo nemal setup, ktorý preferoval sám to povedal
Lebo Chilli si mohol dovolit este par kol zostat na trati.
necudoval by som sa ak vo Ferrari mali dve
Lebo adami je skúsený inžinier ktorý pracoval s Vettelom, preto na LEC nevyšiel on dostal Kimiho tuším. A Bryan je ešte nový, ale väčšinu zvláda dobre.
Si uz druhy s touto vyhovorkou, s prepacenim, z akej pr.dele ste to vytiahli?
ja som sa normalne opytal. tak mas druhy pokus
Právě v takových těžkých podmínkách se prokazuje jak je jezdec silný a jak dokáže podle podmínek na trati prosadit svůj vlastní názor. Jestli bude dál tupě poslouchat ajťáky, kteří mu budou tvrdit ať si jede pro mokré gumy i když svítí sluníčko, tak z Leclerca nikdy mistr nebude.
Posílal jsem to před sezónou, ale dáme si takovej reminder.
Dejte si čas 1:10:20 a názory Pana Aleše Norského.
1:11:18
Jako nevyšlo to úplně extrémně jak to řekl on, ale kus pravdy trefil.
Tomu nemozes verit. Timy maju info od renomovanych meteorologickych stanic a vyhodnocuju ich spolocne, nie oddelene.
Raz som videl kratky dokument prave o tomto, ked tam bol Todt. Vtedy dostavali info od France meteo ci ako sa to volalo a spolocne to vyhodnocovali pre oboch pilotov rovnako. Potom im davali strategicke navrhy a Schumi sa rozhodoval spolu s Dryerom.
Ja som ti aj normalne odpovedal. Som otvoreny mnohym diskusiam, ale o patetickych nezmysloch, ktore su odtrhnute od reality a ich jediny ucel je zakryt Leclercovo ocividne zlyhanie, sa mi bavit nechce.
odpovedal si mi s graciou tebe vlastnou, mas pravdu
dik za diskusiu
Ale ved mu len prednedavnom menili inziniera. Aj ten je neschopny?
Ale to tam musia byt fakt d3menti. Ved ked vidia, ze maju nonstop tragicke strategie hlavne kvoli procesom, tak skopirujem to jak to ma nastavene RB. Pri premenlivych podmienkach je to vzdy na Maxovi, aby si povedal kedy chce prezut. Dostava info o pocasi, ale to rozhodnutie je na nom, on najlepsie citi v aute, ci sa na slickoch este da alebo nie. A vzdy to RB trafi uplne najlepsie ako sa da. Dnes dvakrat. Topka bola Rusko 2021, kedy to Max dal v priebehu tusim 2-3 kol zo siedmeho miesta na druhe.
normalne ti odpovedal, zase si opity?
ved som ho pochvalil, co vam je dnes
srandujem ale neprekvapilo by ma to.
tu nastala chyba v komunikacii ak su tie prepisy vysielaciek od Nordotora pravdive