Lawson sa v novom aute „zatiaľ cíti komfortne“ | Magazín F1 - F1online.sk

Bude Liam Lawson prvým pilotom Red Bullu od Daniela Ricciarda, ktorý sa dokáže vyrovnať Maxovi Verstappenovi? Nuž, štatistická pravdepodobnosť a celkové okolnosti nie sú novozélandskému mladíkovi dvakrát naklonené. Liam má za sebou predsezónne testy s novým tímom a aj keď neprebiehali celkom hladko, Novozélanďan po ich skončení vyslovil spokojnosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188857/lawson-sa-v-novom-aute-zatial-citi-komfortne

A podľa niektorých je chlapec v hlbokej depke. Od Liama sa nejaké zázraky neočakávajú,ak bude pravidelne bodovať a svoju púť v kvalifikácii nebude pravidelne končiť v q1 a q2 ako to mal vo zvyku jeho predchodca tak s ním na prvú sezónu bude spokojnosť

Ok takže keď ti Russell povie, že je 100% úprimný prídeš ho obhajovať ? :grin: Lebo povedal ? Taká istá logika a prvá by si prišla kričať …

Ak sa tým teda riadime u každého …jedna vec je čo povedal a druhá ako pôsobí na okolie.

Teda možme niektorí úplne kľudne povedať, že na nás nepôsobí sebaisto mimo auta, ani v ňom. Súhlasiť samozrejme nemusíš.

Za mňa, jeho jazdecký prejav vôbec nepôsobí na pilota, čo sa cíti v aute veľmi dobre.

A nejde o nič iné, len ide o to že nevyžaruje sebavedomie. Z toho čo hovorí ani ako jazdí.
Mala si dojem, že sa cíti OK ?

Okrem toho ísť do sezóny v top time len s ambíciou nebyť tak zlý ako Peréz, je veľmi zvláštny postoj.

Otázka č.1 je najmä to, či dostane podporu, aby bol lepší.

Nezvládli to aj skúsenejší ako on, ako sme videli. Vydobiť si aspoň elementárne rovnaké podmienky ako Max.

Tie testy to ukázali tiež ! Nový mladý ! pilot a posledný deň nedostane ani kolo. Keď boli 1. Dobre podmienky 2. Mohol si pozrieť čo zajazdil Max a trošku niečo vyskúšať. Kľudne aj doobeda, keď poobedie berieme ako reprezentatívne viac.

Ale urobilo sa znova, to čo chcel Max…

Kolkokrat si videla Lawsona tento rok v rbr aute, ze ti pride neisty?

2 Likes

Testy neco naznacili, ale stavet na vysledcich, navic jen tri dny, klidne se muze stat ze Lawson kolegu v uvodnim zavode zajezdi a prijdou korekce v nastaveni, neumim si predstavit mistra sveta daleko za kolegou. To jen zkracene, vsichni vime jak Red Bull funguje, fakt stoji za to si pockat.

Ja si naopak myslim, ze keby Lawson dokazal v prvej casti sezony jazdit vyrovnane ci dokonca porazit Verstappena tak by Redbullu dost odlahlo.
Znamenalo by to dve veci:
Vymena Pereza bola spravne rozhodnutie.
Redbull uz nemusi byt vazalom Verstappenovcov, ale mozu sebavedome planovat buducnost aj bez neho.

2 Likes

Az na to, ze Pereze v Red Bullu uz nikdo neresi a vlastne je nikdy nezajimal, to sis urcite vsim, neni to spolek uzvanenych staren, nebo mozna ano nevim, zeptej se @Triper nebo @Evap

Co se tyce vazalstvi VER, tady je jasny ze kdyz se tymu nepodari zatlacit slzy a odkrvit mozek, odejde na materskou a bude doma cekat na nove auto, nahradi ho Tsunoda.

No na mňa na testoch pôsobil z nováčikov najhoršie

Z testov toho vela nevycitas

1 Like

Ale to ako vystupuje a aký má prejav vidíš.w

Len ci nahodou nehladas u ostatnych nieco co tam ani neni

1 Like

Ja neviem ja som si pozrela jeho tlačovku a neprišiel mi moc sebaistý. A v aute tiež nie podľa mňa dosť veľa chýb…

A nie je to len môj dojem, evidentne to prezentovali viacerí

Aj z odbornej verejnosti

Co ma Lawson s Russellom? Aka je tam spojitost?

1 Like

To bol príklad na jej správanie

Že ak niečo povie jeden tak to je svätá pravda

Ale U druhého to neplatí …

A hneď príde lebo niektorí tvrdíme xy

Ale to je len naša domnienka !

Diskutujeme tu celý čas o Tom aký pocit máme z pilota XY na čo hneď naráža.

Ale jej pocity sú OK vždy

To je môj problém.

Že diskutujeme, o Tom aké máme pocity z testou a niektorí majú stále pocit, že to nie je ok táto diskusia.

A keby aspoň dala argumenty prečo si to nemyslí teda a

Ano vsiml jsem si toho taky.

1 Like

Kľudne sa môže stať aj to, ž Lance Fernanda v úvodnom preteku zajazdí. Ale nad takými možnosťami ani nemá zmysel uvažovať. To sa jednoducho nestane za žiadnych okolností.

Tak to si bez klidne vsadit miliooon.

Kčs alebo Eur? 15151515

Zkus Kčs :yum: ne vazne je treba cekat na prvni zavod, to je jasny.

Čo sem ťaháš Džordža? A nie nebudem mu veriť lebo tak ako na teba Liam pôsobí v depresii tak na mňa Džordžo pôsobí ako obyčajný pr robot, ktorý povie to čo mu vyhovuje