Lawson sa v novom aute „zatiaľ cíti komfortne“ | Magazín F1 - F1online.sk

Ty musíš mať veľmi ťažký život

1 Like

No vidíš presne o to mi ide…

Že tebe vadí, lebo si to myslíme viacerí, myslí si to odborná verejnosť.

Ale keď treba útočiť na Georga prvá prídeš.

Vidíš to pokrytectvo ?

Ty to mas tak s Maxom tak sa upokoj … na to som narazal aj predtym, ze pokial ide o Russela tak je automaticky na Olympe, pricom Verstappen ma aj dokazane tie vysledky, tituly mu nevezmes

1 Like

Ja Maxa nemusím ale ani nejdem pod každú zmienku písať, že je arogantný kretén ako niekto.

Verstapen mal aj najlepšie auto

Kto pise, ze Russel je arogantny kreten? :smile:

Ja za seba poviem, ze som maximalne pisal, ze to je korporatny robot bez emocii a ze mi pride ako falosny, ale to je moj subjektivny pohlad, ty to tak mas napr s Maxom a to je v poriadku

1 Like

My sme sa bavili o Lawsonovi.

A ona to píše všade

To mas ako ked nemas rada alzaka v reklame, cestujes elektrickou a vidis tam reklamu na alzu s tym zelenym malym smradom - to tympadom zacnes hystercit v elektricke/buse a kricat vsade naokolo seba jak ho nenavidis? Ide mi o to, ze sa tomu nevyhnes a nikdy neprinutis toho druheho aby vnimal svet tvojimi ocami.
Mne to pride ako ze Verstappen sa moze kritizovat ale Russel nemoze, potom sa tu natahujeme na tom kto ake slovo pouzil

1 Like

Tak šak ale začala ona komentárom o Lawsonovi ako podľa niektorých je v depresii hneď poznámka.

To.bol tiež náš názor, zmeniť nás ho nedonúti

Tak prečo toto neadresujes aj jej?

A ešte raz JA MAXA ZA KAZDE SLOVO KRITIZOVAŤ NECHODIM

A nie som v každom článku o ňom.

Mne Lawson nepride ako v depresii, o tom sme sa predsa bavili vcera, pytal som sa ta, na zaklade coho si to myslis, na co si mi odpovedala.

Ale veď ty teraz reagujes na niečo úplne iné…

No skusal som si to chvilu z tej druhej strany :stuck_out_tongue_closed_eyes::hedgehog:

V tvojom svete je všetko útok a urážka na Džordža,tu je cesta zarúbaná sa s tebou normálne baviť

1 Like

Čo kde píšem všade? Sa spamätaj

Kde a kedy som koho nútila zmeniť jeho názor? Ja na rozdiel.od tebe rešpektujem názor druhých

@luciakanky a táto ironická poznámka čo ?

A čo píšeš všade ? Všade chodíš neustále Russellovi nakladať a svoj názor nezmeníš ani keby 10 titulov vyhral.

Ja na rozdiel od teba a pár iných Maxovi kvality priznám aj keď ľudsky ho nemusím.

@Evap, prisla tvoja chvila, mam pocit :smiley:

Dobre si svätý, dokonalý človek.

Džordžovi nikde nenakladám to len ty si vo svojej hlavičke vysvetluješ po svojom.
To, že ty máš problém s iróniou je tvoj problém, nie môj.

Jediný, kto niečo proti môjmu komentáru má si ty

1 Like

Proč mě voláš, abych taky skočila do ringu :smile: ? Prosím Tě, za chvíli budeme všichni samá boule a ještě se ani nezačalo…

2 Likes

zeny sa tu este nehadali :grin:

Prosím ťa tuto kiks sa so mnou bežne háda alebo ako to nazvať :smiley: