Lawson musí počkať. Red Bull nemení ani jazdeckú zostavu Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

To je přesně on. :slight_smile:

Tak jsem aspoň trochu obohatila debatu :smile: .

Je to hrůza. Dnes je na planetě více ajťáků, než bylo lidí když jsem se narodil.
Kam ten svět spěje. :grin:

Díki moc :slight_smile: 15 znakov

Edit:tak teda nie, a nemam energiu uz reagovat, koniec koncov preto som to aj spravil, prepac cus

Jsme si asi nerozuměli, měl jsem na mysli toho nejvyššího ajťáka :point_up:

Musím spát už

Tak tys myslel svatého Pepu. To jó, ten má opravdu narozky 19.3. :slightly_smiling_face:

Co na to říkáš? Jako jestli je to pravda tak dávalo by to celkem smysl, ale když se nad tím zamyslíš tak je to hrozný, vzhledem k těm jeho výsledkům.

image

Docela dost crazy, ale to i moc i na mě. :smiley:

Tomuhle teda nevěřím, že by se Liberty bala o jeden závod.

Aký zmysel majú juniorské tímy keď potom junior sedí na úkor buď vyhoreného jazdca alebo márneho jazdca, ktorý na to už nemá?
Minimálne jeden tím by sa nám ešte zišiel, ale bojím sa, že aj v tonto prípade by bolo zloženie jazdeckej dvojice niečo v zmysle K-Mag a bottaska

1 Like

Spočítat to jde i rychleji pokud jsi se s tím již setkal. Mimochodem výše odpovídáš zda když se počítá s přechodným rokem že na tom nezáleží, není to pochopitelně uplně pravda. Ono vůbec je to ve skutečnosti ještě složitější, protože některé dny narozenin mají mírně jinou pravděpodobnost než jiné, plus ten datum 29.2 z přechodného roku kde to je přibližně čtvrtina oproti jiným dnům, to by se mělo zohlednit. No a jen u přechodného roku máš prostě den z možností navíc.

Zkusil jsem modelově vybrat nahodilou třídu žáků narozené z normálního roku a pak z přechodného roku, a výsledek je jiný. Na 99% shodu narozenin to chce těch 57 žáků u nepřechodného roku, ale u přechodného je k 99% shodě potřeba mít 58 žáků.

… jinak je to podruhé co tvé slovo stojí za vyližprdel, zapracuj na sobě nebo nic podmíněně neslibuj, nejde ti to.

2 Likes

Nemyslím si, že by Liberty mělo bez Péra přijít o významné příjmy.
Liberty vydělává od mexického okruhu za práva k pořádání závodu a z veškeré reklamy.
Prodělat by mohl pouze samotný okruh, který má zisky pouze z prodeje vstupenek a na tom Liberty nezáleží.

Dovedu si představit že Mexický okruh se Liberty sám ozval že je to velmi žádoucí za ty prachy co zaplatili. Nevylučoval bych to, no taky to nejde potvrdit, s takovými věcmi se ti veřejně moc lidí pochlubit nechce :smile:

Může být. Taky nevím kolik spolumajitelů Liberty má kořeny v Mexiku.

Myslím že se říkalo že Liberty podpořila i Fernanda pro návrat do F1 kde něco přispěla Renaultu, což by mohlo napovídat že v tomto směru nebude Liberty tak nečinná.

Aspoň něco se v Liberty naučili od Bernarda. Ten zase pomáhal kvalitním okruhům. Třeba SPA, Kanadě i Monaku.

A potom tam začal tahat okruhy, jako Abu nebo Sochi

Někdo musel ztráty na výše jmenovaných okruzích zacálovat.

Máš to ofiko

Jsem zvědavý co tahle změna oktanovému světu přinese.
Změna názvu a změnu vlastníka Alpine?

1 Like