Lawson musí počkať. Red Bull nemení ani jazdeckú zostavu Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

Kinderko

1 Like

To taky, pak jsem “byl” na úrazové chirurgii, tak jsem hned utekl. No a možná jsem byl línej se učit.
Pak jsem šel za Rokytou. Zjistil jsem, že jsem blbej a na x let jsem radši emigroval a hledal smysl života.

1 Like

Taky patřím mezi unikáty. Nebo spíše můj vnouček, který se narodil ve stejný den jako já.

1 Like

Připomínáš mi toho studenta z básníků: “Pořád jsem měl pocit, že když u toho nebudu, nic se nestane.” “No a?” “No a nestalo…” :smile:

5 Likes

V škôlke sme dokonca z 18tich deti mali 3ja narodky v rovnaky datum, pochopitelne maminky sa spoznali v porodnici a potom po par rokoch prislo prekvapko ked sa zase stretli v skolke pri zapise drobcov (teda deti)

1 Like

Taky jsem k ničemu, nejsi sám :upside_down_face:

Jirko, když jsi MatFyzák.
Mám vsazeno, že jeden tým dá 2 a více gólů. V 58 minutě mají 0 střel na bránu.
Jaká je pravděpodobnost, že dají 2 góly?

Ale já k něčemu jsem. Pomáhám lidem si splnit sen, aby se pak měli kam vracet, a cítili pocit bezpečí.

2 Likes

Záleží v jakém je to sportu :grinning:

A nejsem Matfyzák

Tak to jsi o dost lepší než já :+1:

No, ve fotbale… Tady máš nějaká vstupní data.

Tak to přesně nulová.
Přestaň sázet a kup si motorku.

U toho Dinama mě zaujalo to měkké i…
Od čeho je to asi odvozeno?

Od slova dinosaur.

4 Likes

No vidíš, daří se Ti to úplně mimochodem. S Mirko Rokytou jsi mi připomněl, že jsem si dlouho neposlechla Asonanci. Hned jsem to napravila a je mi o hodně líp, ani hádat se tu už dneska asi nebudu :smile: .

1 Like

A jak dlouho má ten výpočet platit?
Třeba ještě nedávno jaro začínalo 21 března a teď začíná už dvacátého.

To ani nevím, co je. :smiley:

Heh, raz pises hyperkonstrukcie a nasledne sa tvaris ze si Honza z venkova co nevie koľko je hodin… Si tak krasne citatelny, si len profi nasierac a robi ti to regulerne dobre, nic viac nic menej… Nevies proste bez toho zit, aj preto mi neustale pises aj ked som si ta dal do ignoru a ziadal ta aby si mi uz nepisal, no proste ti to neda…

2 Likes

To je hudební skupina a o tomhle pánovi tady byla řeč, nebo ne?
image

1 Like

To jsem nevěděl. Ok, máš to mít, stačilo říct. :slight_smile: :+1:

Jen je zajímavé, že mě tu týden píšeš, co dělám špatně, a snažíš se mě opravovat, když mě máš v ignoru. :smiley: Tak čus teda. :confused:

1 Like

A občas začalo a zase začne i 19…

Takový je program Ferdo, zase ti ajťáci.